Miotex | Dampwerende Folie voor buitenzijde dak & gevel | 125g/m²

NIEUW

Miotex | Dampwerende Folie voor buitenzijde dak & gevel | 125g/m²

Folie voor buitenzijde dak & gevel. 

Vanaf € 63,50

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Rol 1,5 x 25 meter
€ 63,50
x Rol 1,5 x 50 meter
€ 117,50
x Rol 3 x 50 meter
€ 249,00
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

voor onder dakpannen, dakpanplaten en andere soorten dakbedekking.

Ook adviseren wij voor gevelbekleding, zoals Triple Design profiel, dit folie te gebruiken bij montage aan de buitenzijde.


Damp-open dakfolie voor volledige geïsoleerde hellende daken. Ook als beschotbescherming geschikt. Door zijn grote dampdoorlaatbaarheid (Sd-waarde ong. 0,02 m) verzekert Miotex Dampwerende Folie de afvoer van al het resterende vocht naar buiten toe. Van buitenaf beschermt Miotex Dampwerende Folie de thermische isolatie tegen stuifsneeuw en regen. De thermische isolatie blijft droog en behoudt zijn functie.

Materiaal:  3-laagse dakfolie uit scheurbestendig, damp-open PP-Spinvezelvlies

Verwerking: Door het gewicht per m² van ong. 125 g is de plaatsing bijzonder gemakkelijk. Snelle afwikkeling volgens een rechte lijn. Geen bulten, geen vervormingen. Het oppervlak verhindert storende lichtweerkaatsingen.

 

 

 

 

Specificaties

  • Label:
    NIEUW
  • Label kleur:
    #5ca932

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen