Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Strakke Douglas Overkapping 400 x 300 cm | Kubus-Line

Strakke Douglas Overkapping met vele opties!

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Strakke Douglas overkapping met plat dak in Kubus-Line. Afmeting 400 x 300cm

Deze Douglas overkapping is gemaakt van geschaafd en onbehandeld Douglashout. Dit is niet te vergelijken met het fijnbezaagde, verse Douglas wat veel meer werkt, krimpt en scheurt. De dakbedekking in kwestie is een EPDM dakbedekking welke een levensverwachting heeft van circa 30 jaar. Meer informatie over EPDM dakbedekking? Klik dan hier

De staanders in deze Douglas overkapping zijn 140 x 140 mm in dikte, dit oogt erg robuust, landelijk en stoer. De staanders zijn eventueel ook te verkrijgen in een stoere en robuuste dikte van 200 x 200 mm. Deze staanders zijn gelamineerd en verlijmd, wat voor Douglashout een enorm voordeel heeft: de kans op scheuren, werken en krimpen van het hout is op deze manier namelijk minimaal door het ontbreken van natuurlijke houtspanning in de staander.

Optielijst:

Afmeting400 x 300 - Douglas geschaafd onbehandeld - Kubus€ 
Wanden400 cm - Zweeds rabat Zwart gespoten - Dubbelwandig€ 
 2x Douglas raam 55 x 155 cm | Onbehandeld€ 
 300 cm - Zweeds rabat Zwart gespoten - Dubbelwandig€ 
 Glazen schuifwand - 4 Sporig - 400 cm - 4x Paneel 98 cm (rechts)
 Glazen schuifwand - 3 Sporig - 300 cm - 3x Paneel 98 cm (voorzijde)
Afwerking/DetailsRechte daktrim - AluminiumStandaard
 Staanders 140 x 140 mmStandaard
   
Totaal incl. btw € 

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product kan tot op 50 cm nauwkeurig op maat gemaakt worden!

U kunt kiezen voor verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden u aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. Of kom langs in de showroom waar diverse voorbeelden staan opgebouwd.

Tip: om geld en levertijd te besparen kunt u er ook voor kiezen om dit bouwpakket als houtpakket te laten leveren. U dient dan alles zelf op maat te zagen, maar de levertijd is ten allen tijde minder dan drie werkweken!

Specificaties

 • Afmeting dakmaat breedte:
  400 cm
 • Afmeting dakmaat diepte:
  350 cm
 • Afmeting paalmaat breedte:
  400 cm
 • Afmeting paalmaat diepte:
  300 cm
 • Dakoversteek:
  25 cm
 • Nokhoogte:
  247 cm
 • Houtsoort:
  douglas
 • Dakvorm:
  plat_dak
 • Dakbedekking:
  epdm
 • Geïmpregneerd:
  niet_mogelijk
 • Doorloophoogte:
  210
 • Dakplanken:
  18 mm met groef en messing

Levertijd

4-5 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen