Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Geïmpregneerd Buitenverblijf 700 x 700 cm met berging 300 x 500

Absolute klasse met veel ruimte - Uniek in zijn soort!

Vanaf € 7.565,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Dit is maatwerkproduct met ongelooflijk veel mogelijkheden. Neem contact op met ons om jouw ideale model te bespreken of kom langs in de showroom! Dit model staat uiteraard compleet opgebouwd! We kunnen dit ook in blank douglas voor je maken.

 

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product wordt door ons geheel in eigen beheer geproduceerd. Je kunt kiezen voor nog dikkere staanders, andere deuren verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden je aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. Of kom langs in de showroom waar diverse voorbeelden staan opgebouwd..


Super! Vrijstaande overkapping van maar liefst 700 x 700 met een inpandige berging van 300 x 400. De zijn extra zwaar uitgevoerd in 14 x 14. De wanden zijn bekleedt met zweeds rabat breed welke reeds af fabriek zijn gespoten in dekkend zwart. Finishing touch: verdikt boeideel, ronde daktrimmen en zinken afvoerbuizen. 

Dit is maatwerkproduct met ongelooflijk veel mogelijkheden. Neem contact op met ons om jouw ideale model te bespreken of kom langs in de showroom! Een voorbdeldmodel  staat uiteraard compleet opgebouwd! We kunnen dit ook in blank douglas voor je maken. Maak voor maatwerk altijd een afspraak zo dat we voldoende tijd voor je vrij kunnen maken.

Offerte aanvragen per mail zonder duidelijke tekeningen en summiere omschrijvingen kunnen we lastig een serieus prijsvoostel voor maken. Dus liever gewoon even bellen.

Optielijst:

Afmeting700 x 300 + 700 x 400 - Vuren geschaafd & Geïmpregneerd€ 7.565
Berging300 x 500 - (16m1) - Zweeds rabat zwart gespoten€ 1.680
 Onbehandelde Vuren dubbele deur, ISO-glas 3P-sluiting - Type DD7€ 850
Wanden400 cm - Zweeds rabat zwart gespoten - Dubbelwandig€ 756
 250 cm - Zweeds rabat zwart gespoten - Dubbelwandig€ 472,50
Afwerking/DetailsVerdikt BoeideelStandaard
 Kraaltrim€ 210
 2x HWA-Zink€ 100
 Staanders (10) 140 x 140 mm i.p.v. 120 x 120 mm€ 150
 Verankering10x Antraciet betonpoer deluxe€ 349,50
 10x Turbobeton 25kg€ 99,50
 23x Betonband antraciet 10 x 20 x 100 cm€ 161
   
Totaal incl. 21% btw € 12.393,50

 

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product wordt door ons geheel in eigen beheer geproduceerd. Je kunt kiezen voor nog dikkere staanders, andere deuren verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden je aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. Of maak een afspraak in de showroom waar diverse voorbeelden staan opgebouwd..

Specificaties

 • Afmeting dakmaat breedte:
  750 cm
 • Afmeting dakmaat diepte:
  725 cm
 • Afmeting paalmaat breedte:
  700 cm
 • Afmeting paalmaat diepte:
  700 cm
 • Dakoversteek:
  25 cm
 • Nokhoogte:
  247 cm
 • Houtsoort:
  skandinavisch_vuren
 • Dakvorm:
  plat_dak
 • Dakbedekking:
  epdm
 • Geïmpregneerd:
  standaard
 • Doorloophoogte:
  210
 • Dakplanken:
  18 mm met groef en messing

Levertijd

6-8 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen