5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Glazen schuifwand voor overkappingen | 250 cm hoog (248-252,5 cm) | Antraciet 7024

Totale hoogte 248 - 252,5 cm | Incl. rails

Varianten

x Paneel 64 cm
x Paneel 82 cm
x Paneel 98 cm
5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 

Omschrijving


Wilt u uw overkapping voorzien van een glazen schuifwand? Kijk niet verder!

Het grote voordeel van deze systemen is de veelzijdigheid. De 10 mm dikke glazen panelen zijn verkrijgbaar met een inbouwhoogte van 200, 210, 220, 230, 240 en 250 cm met een breedte van 64, 82 of 98 cm per paneel zijn er maar weinig totale afmetingen waar deze wanden niet inpassen!

De glazen panelen kunnen in 3, 4, 5 of 6 sporen lopen, afhankelijk van het aantal panelen. Deze glazen schuifwanden hebben geen kader of frame, waardoor ze niet opvallen en geen uitzicht belemmeren. Zo worden ook de iets minder mooie dagen in het jaar, ideaal om buiten te genieten van de overkapping.

Voor het plaatsen van deze glazen schuifwanden, is een stabiele ondergrond vereist welke waterpas loopt. Per paneel is een overlapping vereist van 3-13 cm, afhankelijk van wat goed uitkomt in uw constructie of overkapping.

 

Levertijd

2-3 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

Glazen schuifwand voor overkappingen | 250 cm hoog (248-252,5 cm) | Antraciet 7024

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen