Douglas Overkapping met Plat Dak 600 x 400 cm

Stoer Douglas buitenverblijf | In meerdere maten en uitvoeringen leverbaar | Ook met Zweeds Rabatwanden leverbaar | of verticale wanden |  Vraag uw offerte aan !

Vanaf € 3.075,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Accessoires

Welke zijde(n) mag uw dak uitsteken?:
x
x
x
Kies uw boeideel:
x
x
Kies uw aluminium daktrim:
x
x
€ 120,00
Kies de dikte van uw palen:
x
x
€ 90,00
Kies uw Regenpijp / HWA:
x
x
€ 60,00
Verankering (prijs per stuk)
x
€ 7,00
x
€ 8,00
x
€ 9,95
x
€ 37,95
x
€ 39,85
Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Dakoverstek

In onze constructies zijn de overstekken aan te passen per zijde. De achterzijde heeft echter nooit een overstek. U kunt via dit menu eenvoudig aanvinken waar u wel een overstek wilt. Dit heeft geen meer- of minderprijs.

Welke zijde(n) mag uw dak uitsteken?:
Linkerzijde (25 cm)
Rechterzijde (25 cm)
Voorzijde (25 cm)

Boeideel

Voor onze eigen productielijn van overkappingen met platte daken. Heeft u zonder meerprijs keuze uit twee verschillende types boeidelen. Er is de verdikte variant welke een wat klassiekere uitstraling heeft en daarnaast is er ook een strakke variant welke een twee op elkaar gestapelde planken bevat. Meestal wordt in combinatie met de verdikking, ook gekozen voor een kraaltrim in plaats van een normale rechte trim. Variëren is natuurlijk mogelijk! Beide onderdelen zijn standaard onbehandeld/blank uitgevoerd (in het geval van Douglas) of hoge-druk geïmpregneerd groen (in het geval van Vuren).

Kies uw boeideel:
Strak
Verdikt

Aluminium Daktrim (600 x 400)

Voor onze eigen productielijn van overkappingen met platte daken. Heeft u zonder meerprijs standaard al een aluminium daktrim (recht) om uw EPDM mee vast te klemmen. Hier zitten natuurlijk alle bevestigingsmaterialen al bij in de zin van koppelstukjes, schroefjes met neopreen ring en de nodige kit.

Tegen meerprijs kunt u eventueel ook kiezen voor een kraaltrim. Zeker bij een verdikt boeideel is dit absoluut mooi geeft het een klassieke en robuuste uitstraling. De keuze is aan u!

Kies uw aluminium daktrim:
Recht (Standaard)
Kraal (Meerprijs)
€ 120,00

Paaldikte

U kunt er voor kiezen om de palen in twee verschillende diktes uit te laten voeren. Standaard is dit 120 x 120 mm, tegen een meerprijs van €15 per paal incl. btw kunt u de palen verdikken naar 140 x 140 mm voor een extra robuuste en stevige uitstraling.

Kies de dikte van uw palen:
120 x 120 mm (Standaard)
140 x 140 mm (Meerprijs)
€ 90,00

Regenpijp / HWA

Voor het dak kunt u kiezen voor een standaard PVC afvoerbuis of een variant van Zink. De PVC is standaard inbegrepen en heeft vanzelfsprekend geen meerprijs. Heeft u aan het huis of in de buurt van uw overkapping ook zink, is het natuurlijk mooier om deze bij uw overkapping ook in Zink uit te voeren. Let op: dit is echt zink, geen verzinkt!

Deze Regenpijpen / HWA zijn standaard inclusief bevestigingsmaterialen en één 90 graden bocht.

Kies uw Regenpijp / HWA:
PVC Afvoerbuis | Diameter: 70mm (Standaard)
Zinken Afvoerbuis | Diameter: 80mm (Meerprijs)
€ 60,00

Verankering

Voor het vastzetten van uw constructie met de grond. Adviseren wij H-ankers of poeren te gebruiken om zo ook het aanzicht van uw constructie niet te breken. Om uw poer netjes te stellen in de grond, is het verstandig om één zak turbobeton per poer te gebruiken om deze te stellen. Voor een H-anker adviseren wij 2 zakken turbobeton.

Onder de wanden adviseren we een betonband te gebruiken om deze ter verhogen ten opzichte van het straatniveau. Zo voorkomt u dat de wanden gaan "zweven" boven de grond.

Verankering (prijs per stuk)
Betonband antraciet | 10 x 20 x 100 cm
€ 7,00
HPL Blokje (bescherming, geen verankering)
€ 8,00
Turbobeton 25kg | Los
€ 9,95
Betonpoer antraciet | Incl. stelplaat
€ 37,95
H-anker | Incl. 4 Houtdraadbouten | Incl. 2 zakken turbobeton
€ 39,85

Omschrijving


Vrijstaande veranda buiten verblijf. Let op: gemaakt van geschaafd en gedroogd Douglas! Niet te vergelijken met fijn/versbezaagd ! Voor de wanden kunt u ook kiezen voor Zweeds Rabat.

Optielijst:

Afmeting600 x 400 - Douglas geschaafd onbehandeld€3.075;
Wanden600 cm - Blokhutprofiel Douglas Geschaafd 28mm€510;
 400 cm - Blokhutprofiel Douglas Geschaafd 28mm€340;
Afwerking/DetailsStrak BoeideelStandaard
 Rechte daktrimStandaard
 2x Extra staander€150;
 Staanders (8) 140 x 140 mm i.p.v. 120 x 120 mm€120;
   
Totaal incl. btw €4.195;

 

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product kan ook op maat gemaakt worden. Je kunt kiezen voor verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden je aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. Of kom langs in de showroom waar diverse voorbeelden staan opgebouwd.

Bespaartip: U kunt dit pakket volledig aanschaffen als houtpakket! U maakt dan zelf al het hout op maat en er zijn geen voorboringen in het hout. Dit kan tot wel 25% op de aanschafprijs schelen. Neem hiervoor contact met ons op.

Specificaties

 • Afmeting dakmaat breedte:
  600 cm
 • Afmeting dakmaat diepte:
  450 cm
 • Afmeting paalmaat breedte:
  599 cm
 • Afmeting paalmaat diepte:
  399 cm
 • Dakoversteek:
  25 cm
 • Nokhoogte:
  247 cm
 • Houtsoort:
  douglas
 • Dakvorm:
  plat_dak
 • Dakbedekking:
  epdm
 • Geïmpregneerd:
  niet_mogelijk
 • Doorloophoogte:
  210
 • Dakplanken:
  18 mm met groef en messing

Levertijd

6-8 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen