Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

maatwerk houtpakket buitenverblijf DOUGLAS 850 x 400

Stoer buitenverblijf Douglas met staander 20 x 20 cm

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Vrijstaande veranda buitenverblijf 850 x 400 met stoere staanders van 20 x 20 cm. Het bergingsdeel is 350 x 300 met luifel 100 cm voor. De luifel links is 500 cm. Wanden  Zweeds Rabat breed 175 zwart gespoten.

Het toegepaste douglas is fijnbezaagd. Dit geeft een nog stoerdere look.

Op verzoek van de klant maakten we in de luifel een uitsparing van 300 x 400. In deze ruimte komen binnenkort schaduwdoeken. Geheel in het ontwerp leverden wij ook de zware staanders 20 x 20 voor de pergola.

Dit model maken we geheel naar uw wensen en maten


Vrijstaande veranda buitenverblijf 850 x 400 met stoere staanders van 20 x 20 cm. Het bergingsdeel is 350 x 300 met luifel 100 cm voor. De luifel links is 500 cm. Wanden  Zweeds Rabat breed 175 zwart gespoten.

Het toegepaste douglas is fijnbezaagd. Dit geeft een nog stoerdere look.

De prijs voor dit model in hogedruk geimpregneerd vuren of fijnbezaagd douglas ligt nagenoeg gelijk. Met behulp van de online brochure/prijslijst kunt u zelf de richtprijs berekenen. Klik hier voor de PDF brochure

 

 

Specificaties

 • Afmeting dakmaat breedte:
  900 cm
 • Afmeting dakmaat diepte:
  450 cm
 • Afmeting paalmaat breedte:
  850 cm
 • Afmeting paalmaat diepte:
  400 cm
 • Dakoversteek:
  25 cm
 • Nokhoogte:
  247 cm
 • Houtsoort:
  douglas
 • Dakvorm:
  plat_dak
 • Dakbedekking:
  epdm
 • Geïmpregneerd:
  niet_mogelijk
 • Doorloophoogte:
  210
 • Dakplanken:
  18 mm met groef en messing

Levertijd

6-8 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen