Thermowood Vuren Zweeds rabat 11-21 x 185 mm (165 mm werkende breedte)

Thermowood Vuren Zweeds rabat 11-21 x 185 mm (165 mm werkende breedte)

Thermisch gemodificeerd Fins vuren | 11-21 x 185 mm

Vanaf € 7,95
Strekkende Meterprijs
€ 7,95
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 7,95
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x Bundel (4 stuks) 420 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 133,56
x Bundel (4 stuks) 540 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 171,72

Varianten Volle pakken

x Vol pak (120 stuks) | 420 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 7,16
10% korting
€ 4.006,80
€ 3.606,12
10% korting
x Vol pak (120 stuks) | 540 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 7,16
10% korting
€ 5.151,60
€ 4.636,44
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Superkwaliteit Thermowood Zweedse rabat planken van thermisch gemodificeerd vurenhout. Dit hout heeft door het modificeren een duurzaamheidsklasse 2, een verantwoorde verduurzaming met enkel stoom/waterdamp door middel van een "natuurlijk" proces.

Tip: Bestel voor het monteren gelijk RVS schroeven mee in kopmaat 5.0 x 50 mm. U dient Thermowood hout altijd vast te zetten met RVS, geen verzinkt of andere materialen.

Prijs: €7,95 per m¹ 

 • Houtsoort: Thermisch gemodificeerd Fins vurenhout
 • Merk: Brand-Solide Thermo
 • Afmeting: 11-21 x 185 mm
  • Werkende breedte 165 mm
 • Netjes en beschermd verpakt:
  • Per 4 planken apart verpakt voor extra bescherming
 • Niet te vergelijken met hoge-druk geïmpregneerd vurenhout, douglashout of larikshout
 • Goed alternatief voor hardhout en cederhout
 • Voorzijde ruw, achterzijde glad geschaafd

Deze Zweedse rabatplanken zijn gemaakt van thermisch gemodificeerd Fins vurenhout (thermowood). De structuur van Fins vuren is zeer fijn met een gering aantal kleine knoestjes in de plank. Doordat er sprake is van thermowood, werkt deze plank een stuk minder dan traditioneel, ongemodificieerd vurenhout. De werking en krimping is minimaal.

Deze planken zullen naar verloop van tijd netjes egaal lichtgrijs verkleuren met een 'natuurlijke' look. (zie afbeelding hieronder van het vergrijzingsproces). U hoeft hier in feite niks aan te doen. Indien u een kleur wilt geven, adviseren wij dit te doen met een beits (voorkeur merk: Remmers). 

Advies voor bevestiging van deze plank:

Het Zweeds rabat Thermowood dient u op ongeveer 4 cm vanaf de onderzijde te schroeven met een schroef 5.0 x 50 mm RVS (c1). Wij adviseren deze te nemen met een zwarte kop indien u de zwarte gecoate planken kiest. De planken hoeft u maar 1x te schroeven per kruising per plank. U kunt er bij Thermisch gemodificeerd Zweeds rabat echter ook voor kiezen om dit 2x te doen, zowel onder als bovenin de plank. Indien u deze plank wilt gaan vastschieten met een tacker, adviseren wij dit te doen met 50mm ribnagels. Zet de delen altijd strak op elkaar. De vlakke zijde moeten tegen de gevel/regel aangezet worden, de fijnbezaagde zijde is de zichtzijde. Laat planken nooit los in de zon liggen voor bevestigen, maar altijd in een droge plek binnen of onder zeil. 

Heeft u vragen of opmerkingen over dit product of over Thermowood? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0184-612218.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen