Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Thermowood Vuren Geschaafde plank 18 x 140 mm

Thermowood | Geschikt voor schuttingen en open gevelbekleding

Vanaf € 5,95
Strekkende Meterprijs
€ 5,95
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 5,95
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 360 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 5,95
€ 21,42

Varianten Volle pakken

x Vol pak (256 stuks) | 360 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 5,95
€ 5,36
10% korting
€ 5.483,52
€ 4.935,17
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Thermowood geschaafde planken met afgeronde hoeken. Dit hout heeft door het modificeren een duurzaamheidsklasse 2, een verantwoorde verduurzaming met enkel stoom/waterdamp door middel van een "natuurlijk" proces.

Deze planken hebben een dikte van 18 mm, wat voor planken op stijl- en regelwerk (rachels, regels, frames) een zeer geschikte / standaard dikte is. 

Tip: gebruik voor het blind bevestigen nagels van 2,4 x 40mm met een platte kop. Indien u de nagels op de plank schiet (dus niet onzichtbaar), gebruik van bolkopnagels met een lengte van 40mm. Indien u dit op een gevel gaatverwerken, dient u hier altijd vochtdoek achter te plaatsen ter voorkoming van vochtdoorslag.

  • Houtsoort: Thermisch gemodificeerd Fins vurenhout
  • Merk: Brand-Solide Thermo
  • Afmeting: 18 x 140 mm
  • Netjes en beschermd verpakt.
  • Niet te vergelijken met hoge-druk geïmpregneerd vurenhout, douglashout of larikshout
  • Goed alternatief voor hardhout en cederhout
  • Rondom glad geschaafd

Deze geschaafde planken met ronde hoeken zijn gemaakt van thermisch gemodificeerd Fins vurenhout (thermowood). De structuur van fins vuren is zeer fijn met een gering aantal kleine knoestjes in de plank. Doordat er sprake is van thermowood, werkt deze plank een stuk minder dan traditioneel, ongemodificieerd vurenhout. De werking en krimping is dus minimaal.

Deze planken zullen naar verloop van tijd netjes egaal lichtgrijs verkleuren met een 'natuurlijke' look. (zie afbeelding hieronder van het vergrijzingsproces). U hoeft hier in feite niks aan te doen. Indien u een kleur wilt geven, adviseren wij dit te doen met een beits (voorkeur merk: Remmers). 

Heeft u vragen of opmerkingen over dit product of over Thermowood? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0184-612218.

 

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen