Brede Hardhouten Vlonderplanken 28 x 195 | Rondom Glad Geschaafd

NIEUW

Brede Hardhouten Vlonderplanken 28 x 195 | Rondom Glad Geschaafd

Mooie hardhouten vlonderplanken met egale kleur

Vanaf € 14,35
Strekkende Meterprijs
€ 14,35
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 14,35
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 215 cm
Minimum aantal: 10
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 14,35
€ 30,85
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Mooie hardhouten vlonderplanken met egale kleur


Mooie hardhouten vlonderplanken van hardhoutsoort Cambara, makkelijk te bewerken en een gelijkmatige structuur.

Hardhouten Vlonderplanken 28 x 195 rondom glad geschaafd. Houtsoort: Cambara / Quarubarana

Topklasse! Met deze brede vlonderplanken maakt u de mooiste terrassen! Brede vlonderplanken geven vooral bij grote vlonders een rustige en stoere uitstraling. Wordt dat niet spekglad? Nee , integendeel. In tegenstelling tot planken met ribbels blijft er geen vuil en water in de groeven staan. Op de duurste schepen met teakhouten dekken zitten immers ook geen groeven! Bovendien maakt een gladde vlonder makkelijker schoon!  

Bestel ook hardhouten liggers & schroeven om uw totale vlonder in één keer samen te stellen. Voor het monteren adviseren we de lenskopschroef 6 x 60 LK. Zo'n brede plank komt meer spanning op te staan en in de praktijk is 5 mm onvoldoende. Daarom zijn deze planken ook niet geschikt om blind te bevestigen met sol a sticks

Let op:

  • Deze planken zijn niet geschikt om boven of in het water te leggen. Als steiger adviseren we een hardere houtsoort zoals Bangkirai te gebruiken.
  • Tussenafstand welke tussen deze planken gehouden dient te worden, is ca. 8-10 mm in verband met potentieel uitzetten.

 

Specificaties

  • Label kleur:
    #5ca932
  • Label:
    NIEUW

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen