5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Vragen? 0184-612218 Vragen? 0184-612218
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Ruwe Hardhouten Paal 80 x 80 mm | Azobe

Beschoeiingspalen | Bundels -8% korting!

Afmeting
Prijs/m1
Prijs
x Strekkende Meterprijs

Varianten Varianten

x 300 cm

Offerte aanvragen

5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Vragen? 0184-612218 Vragen? 0184-612218
 

Omschrijving


Stevige hardhouten beschoeiingspaal met een kopmaat van 80 x 80 mm in houtsoort Azobe. Deze paal wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van hardhouten damwanden of keringen en andere constructies rondom de waterkant. 

Voor meer informatie over hardhouten beschoeiingspalen, hardhouten beschoeiingen of damwanden. Bel 0184-612218 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Details:

  • Kopmaat/afmeting: 80 x 80 mm
  • Duurzaamheidsklasse: 1
  • Geschikt voor: hardhouten beschoeiingen, damwand, waterkant
  • Bundels: -8%

Let op: palen zijn fijnbezaagd dus niet geschaafd. Fijnbezaagde palen zijn niet 100% maatvast. Dus de kopmaat kan soms ook 81 x 83 of 79 x 81 zijn. Fijnbezaagde palen zijn minder recht dan de geschaafde/ gladde palen. Dit maakt ze minder geschikt voor werk boven de grond / zichtwerk zoals schuttingen of pergola's. 

 

Levertijd

Voorradig (transport: 6-18 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

Ruwe Hardhouten Paal 80 x 80 mm | Azobe

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen