Geschaafde Schuttingpaal Angelim 85 x 85

(Schutting)paal Angelim Vermelho Kopmaat: 85 x 85 mm Gepunt: Ja lengte 270 en 300 Angelim is de meest gewenste houtsoort voor palen. Het gaat nog langer mee dan het bekendere Azobe en blijft ook veel rechter. Angelim Vermelho kan in het begin een behoorlijke geur afgeven, dit wordt na verloop van tijd steeds minder.  

(Schutting)paal Angelim Vermelho

Kopmaat: 85 x 85 mm

Gepunt: Ja

lengte 270 en 300

Angelim is de meest gewenste houtsoort voor palen. Het gaat nog langer mee dan het bekendere Azobe en blijft ook veel rechter. Angelim Vermelho kan in het begin een behoorlijke geur afgeven, dit wordt na verloop van tijd steeds minder.

 

Lees minder
Geschaafde Schuttingpaal Angelim 85 x 85 ()
Geschaafde Schuttingpaal Angelim 85 x 85

Geschaafde Schuttingpaal Angelim 85 x 85

Schuttingpaal 85 x 85 mm, Duurzaamheidsklasse 1

Varianten

300 cm
€ 42,00
275 cm
€ 38,50
Strekkende Meterprijs
€ 14,00Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Houtsoort: Angelim Vermelho

rn

Duurzaamheidsklasse: 1

rn

Kopmaat: 85 x 85

rn

Gepunt: Ja

Omschrijving

(Schutting)paal Angelim Vermelho.

Kopmaat: 85 x 85 mm

Gepunt: Ja

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Bangkirai Olie ()

Bangkirai Olie

Olie voor behandeling vlonderplanken

€ 12,50 1500
 ()

Angelim V. 85 x 85 mm