5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Vragen? 0184-612218 Vragen? 0184-612218
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Geschaafde Paal Angelim Vermelho 68 x 68

Schuttingpaal 68 x 68 mm, gepunt en ongepunt. 

Afmeting
Prijs/m1
Prijs
x Strekkende Meterprijs

Varianten Varianten

x 180 cm | gepunt | -10%
x 210 cm | gepunt | -10%
x 225 cm | gepunt | -10%
x 245 cm | gepunt | -10%
x 275 cm | gepunt
x 300 cm | gepunt
x 350 cm | ongepunt
x 400 cm | ongepunt

Offerte aanvragen

5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Vragen? 0184-612218 Vragen? 0184-612218
 

Omschrijving


Hardhouten (Schutting)paal Angelim Vermelho.

Kopmaat: 68 x 68 mm

Duurzaamheidsklasse 1!

Kleur: Rood/bruin

Iets duurder dan de bekende azobe palen maar kwalitatief veel beter: rechter van draad, veel minder last van krom en scheluw. Bovendien heeft angelim een duurzaamheidsklasse 1, bij azobe is dat 1-2. Onze vaste klanten weten het : liever een paar euro meer voor hardhouten angelim vermelho palen dan tientjes verlies wegens onbruikbaar kromme en schele palen.

In het begin kunnen de palen iets geur afgeven, dat verdwijnt na enige tijd vanzelf. 

Levertijd

Voorradig (transport: 6-18 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

Geschaafde Paal Angelim Vermelho 68 x 68

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen