Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Azobe Hardhouten Balk 50 x 200 mm | Fijnbezaagd/Ruw

Hardhouten Balk 50x200

Vanaf € 14,75
Strekkende Meterprijs
€ 14,75
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 14,75
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 400 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 14,75
€ 59,00

Varianten Volle pakken

x Vol pak (60 stuks) | 400 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 14,75
€ 13,28
10% korting
€ 3.540,00
€ 3.186,00
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Fijnbezaagde Hardhouten Balk!

Deze Hardhouten balken zijn uiterst duurzaam! Deze balk is uiterst geschikt voor het maken van zware beschoeiingen, en voor zwaar grondwerk.

Fijnbezaagde/ruwe hardhouten balken zijn niet 100% maatvast. Dit houdt in dat de balken niet overal hetzelfde meten. Zo kan een ruwe balk van hardhout aan de ene kant 49 x 198 meten, en aan de andere kant 51 x 203 mm meten. Dit zou in weten niet uit moeten maken voor een balk welke wordt gebruikt voor doeleinden als waterkeringen of fundatie-werken.

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen