5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Damwandplanken 40 x 185 | Angelim Vermelho

40 x 185 mm, Geschaafd, Duurzaamheidsklasse 1

Afmeting
Prijs/m1
Prijs
x Strekkende Meterprijs

Varianten Varianten

x 250 cm
x 300 cm
x 350 cm
x 450 cm
x 500 cm

Varianten Volle pakken

x 250 cm | Vol Pak (50 stuks) | -10%
x 300 cm | Vol Pak (50 stuks) | -10%
x 350 cm | Vol Pak (50 stuks) | -10%
x 450 cm | Vol Pak (50 stuks) | -10%
x 500 cm | Vol Pak (50 stuks) | -10%

Offerte aanvragen

5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 

Omschrijving


Geschaafd damwandprofiel met groef & messing.  Duurzaamheidsklasse: 1

Kopmaat 40 x 185 ( = werkende breedte)

Houtsoort: Angelim Vermelho

Mooie strakke kwaliteit damwand. Blijft rechter en gaat nog langer mee dan het bekende Azobe. Planken zijn rondom haaks, dus geschikt voor zowel horizontaal en vertikale verwerking. Let op : deze planken hebben we een vaste breedte! Je komt soms goedkoper tegen maar dan wordt dit hout per m2 aangeboden. In 99 van de 100 gevallen is er dan sprake van variabele / wisselende breedte, dat is veel goedkoper en meestal Azobe, dus minder strak.

 

 

Levertijd

Voorradig (transport: 6-18 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

Damwandplanken 40 x 185 | Angelim Vermelho

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen