Gefreesde Grenen Boompaal met punt, 6 cm doorsnee ()
Gefreesde Grenen Boompaal met punt, 6 cm doorsnee

Gefreesde Grenen Boompaal met punt, 6 cm doorsnee

Houtsoort: Grenen Geïmpregneerd

Gepunt: Ja

Doorsnee: 6 cm

Geïmpregneerde ronde palen zijn geschikt voor vele toepassingen zoals afrasteringen, weides, als boompalen of voor speeltoestellen. De palen zijn gemaakt van grenenhout en cilindrisch gefreesd, aan één zijde gepunt en aan één zijde gekroond. Deze palen zijn komo-keur en onder druk geïmpregneerd. 

Varianten

250 cm
€ 4,50
Strekkende Meterprijs (beschikbare lengtes zie boven)
€ 1,80

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Houtsoort: skandinavisch_vuren
Wandsysteem: doorlopende hoeken
Dakvorm: plat_dak
Dakbedekking: dakleer
Deur: enkele_deur
Beglazing: enkel glas
Vloer: standaard
Geimpregneerd: standaard
Type impregnatie: Geen
Onderrandprofiel: standaard
Maatwerk mogelijk: 1
Maatwerk mogelijk: 1
Dakplanken: 16 mm met groef en messing
Boeiblank: ja

Omschrijving

Levertijd

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

 ()

Grenen Boompaal Ø6 cm