Hoge-Druk Geïmpregneerde Vuren Ligger 44 x 95 mm

Vuren Geschaafde Ligger voor onder vlonders of als constructiehout te gebruiken. Kopmaat: 44 mm x 95 mm Hoge-druk Geïmpregneerd Let op: deze regels zijn van Scandinavisch vuren. Die zijn inderdaad iets duurder dan grenen of Midden-Europees vuren. Omdat Scandinavisch vuren veel langzamer groeit zitten er veel minder en ook kleinere knoesten in. Bovendien zijn deze regels gewoon mooi strak en recht. De goedkopere grenen of midden-europeese va... Lees meer »

Vuren Geschaafde Ligger voor onder vlonders of als constructiehout te gebruiken.

Kopmaat: 44 mm x 95 mm

Hoge-druk Geïmpregneerd

Let op: deze regels zijn van Scandinavisch vuren. Die zijn inderdaad iets duurder dan grenen of Midden-Europees vuren. Omdat Scandinavisch vuren veel langzamer groeit zitten er veel minder en ook kleinere knoesten in. Bovendien zijn deze regels gewoon mooi strak en recht. De goedkopere grenen of midden-europeese variant trekken en werken aanzienlijk.  Die verkopen we dus niet.

Lees minder
Hoge-Druk Geïmpregneerde Vuren Ligger 44 x 95 mm ()
Hoge-Druk Geïmpregneerde Vuren Ligger 44 x 95 mm

Hoge-Druk Geïmpregneerde Vuren Ligger 44 x 95 mm

44 x 95mm, Vuren, Geïmpregneerd.

Varianten

300 cm
€ 8,25
390 cm
€ 10,73
420 cm
€ 11,55
510 cm
€ 14,03
Strekkende Meterprijs (vanaf)
€ 2,75

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kopmaat: 44 x 95 mm

Houtsoort:  Scandinavisch Vuren

Gepunt: nee

Impregnatie: Hoge-druk Geïmpregneerd

Omschrijving

Vuren Geschaafde Ligger voor onder vlonders of als constructiehout te gebruiken.

Kopmaat: 44 mm x 95 mm

Hoge-druk Geïmpregneerd

Levertijd

Uit Voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Zweeds Rabat Breed (Zwart) ()

Zweeds Rabat Breed (Zwart)

11-22 x 175 mm. Geïmpregneerd & 2x Diepzwart Gespoten

€ 2.211,30 221130
 ()

Vuren Ligger 44 x 95 mm