5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Douglas Vlotdeel 32 x 200 mm

32 x 200 mm, Douglas, Fijnbezaagd

Afmeting
Prijs/m1
Prijs
x Strekkende Meterprijs

Varianten Varianten

x 300 cm
x 400 cm
x 500 cm

Varianten Volle pakken

x Vol Pak 300 cm | 84 stuks (€3,00 /m¹)
x Vol Pak 400 cm | 84 stuks (€3,00 /m¹)
x Vol Pak 500 cm | 84 stuks (€3,00 /m¹)

Offerte aanvragen

5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 

Omschrijving


Mooie Vlotdelen van blank Douglashout

Kopmaat: 32 x 200 mm

Deze vlotdelen zijn fijnbezaagd, dus niet glad geschaafd. Ze zijn echter wel cirkelgezaagd, wat mooier en gladder is dan het goedkopere bandgezaagd.

Deze vlotdelen worden vooral gebruikt voor het maken van Douglas gevelbekleding. Het fraaie Douglas hout heeft een mooie vlamstructuur. Door de delen "dakpansgewijs" over elkaar te leggen krijgt u het zogenaamde potdekseleffect. Onbehandeld zal het het mooi en natuurlijk vergrijzen.

Daarnaast ook veel toegepast als mooier en beter alternatief voor vuren steigerhout. De toepassingen zijn legio: tuinmeubels/ loungebanken/ tafels en vlonders. Wanneer u het gaat gebruiken om op te lopen/zitten adviseren wij om er nog even met een schuurpapiertje overheen te gaan!

Veel klanten kiezen er voor om de planken zwart te beitsen door middel van onze speciale beits Remmers Aidol DW610 (RAL 9005/zwart). Ook worden deze planken vaak behandeld met douglasolie.

Levertijd

Voorradig (transport: 6-18 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

Douglas Vlotdeel 32 x 200 mm

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen