Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Onbehandelde vuren tengellat 11 x 33 mm | 390 cm

11 x 33 mm, Vuren, onbehandeld

Vanaf € 0,47
Strekkende Meterprijs
€ 0,47
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 0,47
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x Prijs per bundel (30 stuks)
Dit veld is niet juist ingevuld
Nvt
€ 54,99
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Vuren tengellat

Kopmaat: 11 x 33 mm

Enkel verkrijgbaar in bundels van 30 stuks van 390 cm.

Meterprijs: €0,30 /m1

Vuren blank onbehandeld

Let op: deze latten zijn van Scandinavisch vuren. Die zijn inderdaad iets duurder dan grenen of Midden-Europees vuren. Omdat Scandinavisch vuren veel langzamer groeit zitten er veel minder en ook kleinere knoesten in. Bovendien zijn deze regels gewoon mooi strak en recht. De goedkopere grenen of midden-europeese variant trekt en werkt aanzienlijk.  Die verkopen we dus niet.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen