Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Vuren Hoge-druk Geïmpregneerde Geschaafde Plank 18 x 95 mm

Hoge-druk Geïmpregneerd | Geschaafd

Vanaf € 1,95
Strekkende Meterprijs
€ 1,95
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 1,95
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 420 cm (mini-bundel 5 stuks)
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 1,95
€ 40,95

Varianten Volle pakken

x 420 cm (maxi-bundel 110 stuks)
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 1,95
€ 1,76
10% korting
€ 900,90
€ 810,81
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Hoge-druk Geïmpregneerd | Geschaafd


Deze vurenhouten lat wordt voornamelijk gebruikt in de bouw voor het bekleden van gevels. Ideaal voor wanneer je wilt werken met horizontale én verticale bekleding. Zo kan je een mooi en stevig framewerk maken, terwijl je niet te veel ruimte inlevert (18 + 18 mm).

Door de breedte van deze vuren stachetteregel 18 x 95 mm, is en een vrij ruime marge voor het vastschroeven van verschillende delen en planken. Ook is de breedte van 95 mm ideaal voor het verwerken van vochtdoek achter deze vuren geïmpregneerde stachettelat van 18 x 95 mm.

Deze latten worden aangeboden in minibundels (5 stuks) en maxibundels (110 stuks). Deze vurenhouten latten 18 x 95 mm hebben we enkel in het assortiment met de lengte 420 cm.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen