5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Vuren Vlonderplank 28 x 195 mm | Hoge-druk geïmpregneerd | Rondom geschaafd

28 x 195 mm, Vuren, Geïmpregneerd. 

Afmeting
Prijs/m1
Prijs
x Strekkende Meterprijs

Varianten Varianten

x 420 cm
x 510 cm

Varianten Volle pakken

x Vol pak (90 stuks) | 420 cm | -10%
x Vol pak (90 stuks) | 510 cm | -10%

Offerte aanvragen

5.000 m<sup>2</sup> voorraad 5.000 m2 voorraad
Jarenlange Ervaring Jarenlange Ervaring
Levertijd momenteel 6-18 werkdagen. Levertijd momenteel 6-18 werkdagen.
 

Omschrijving


 Vuren Vlonderplank met rondom glad. Verkrijgbaar in lengte 420 cm en 510 cm

  • Kopmaat: 28 mm x 195 mm
  • Bewerking: rondom geschaafd
  • Hoge-druk Geïmpregneerd

Met deze brede vuren vlonderplanken maakt u een schitterende vlonder of terras. Deze delen zijn glad, zonder ribbels. Dat wordt juist minder glad dan met groeven omdat er geen water en vuil in blijft staan. Bovendien ziet zo'n vlonder er een stuk stoerder uit!  Iets duurder dan de grenen 28 x 190 maar fijner van nerf en minder knoesten.

Let op dat je bij het verwerken de hartzijde naar boven verwerkt.  Als je bij grote vlonders vallend gaat verwerken bestel dan liever 1 lengte; zo voorkom je dat je planken krijgt uit 2 verschillende partijen met vochtverschillen en dus verschillen in werkende breedte

 

Tip: bestel ook de RVS-vlonderschroeven en hardhouten onderregels,  dan heeft u alles in 1 x compleet!

 

Levertijd

Voorradig (transport: 6-18 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

Vuren Vlonderplank 28 x 195 mm | Hoge-druk geïmpregneerd | Rondom geschaafd

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen