Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...
NIEUW

Douglas Zweeds Rabat | 11-26 x 195 mm (175 mm werkende breedte) | Zwart Gespoten

11-26 x 175 mm, Douglas, Diepzwart Gespoten

Vanaf € 5,75
Strekkende Meterprijs
€ 5,75
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 5,75
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 300 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 5,75
€ 17,25
x 400 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 5,75
€ 23,00
x 500 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 5,75
€ 28,75
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


DOUGLAS Zweeds Rabat Breed

  • 11-26 x 175mm (werkende breedte)
  • diepzwart gespoten, niet geïmpregneerd. Gespoten = zwarter
  • 2 trekgroeven aan de binnenzijde
  • Prijs per strekkende meter € 5,30 m1

Deze stoere Douglas zweeds rabatplank wordt vooral gebruikt om wanden te maken voor een douglas-overkapping, schutting of gevelbekleding. De Douglas planken zijn grover van jaarringen dan het geimpregneerde vuren,. Hierdoor krijg je meer vlammen en levendige struktuur. De planken zijn zwart gespoten dus echt diepzwart. Daarom zijn deze planken ook duurder dan de zwart geimpregneerde/gedompelde versie 

Let op dat u maximaal 1 schroef/ribnagel  per bevestigingspunt gebruikt op ca 1/3 van onder om de ca. 50 tot max. 80 cm. Als je 2 schroeven per punt gebruikt gaan de planken scheuren op de schroeven door het uitzetten en krimpen. Wanneer je niet direct gaat verwerken de planken niet in het felle zonlicht los laten liggen! Door de forse werkende breedte kunnen de planken kopscheurtjes vertonen. Dit is in de praktijk onvermijdbaar.

 

Specificaties

  • Label:
    NIEUW
  • Label kleur:
    #5ca932

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen