Wit gespoten Sponningplank | 18 x 195 mm (180mm werkende breedte)

Wit gespoten Sponningplank | 18 x 195 mm (180mm werkende breedte)

Dekkend wit gespoten | 180 mm werkend | voor wand & dak

Vanaf € 4,25
Strekkende Meterprijs
€ 4,25
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 4,25
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 240 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 4,25
€ 10,20
x 510 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 4,25
€ 21,68

Varianten Volle pakken

x Vol Pak 240 cm | 125 stuks | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 4,25
€ 3,83
10% korting
€ 1.275,00
€ 1.147,50
10% korting
x Vol Pak 510 cm | 125 stuks | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 4,25
€ 3,83
10% korting
€ 2.709,38
€ 2.438,44
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Deze witte sponningplanken worden voor vele doeleinden gebruikt. Zo kunt u deze planken gebruiken voor een bevestiging op verticale wijze, om zo een chique, moderne en strakke uitstraling te creëren voor uw schutting, gevel of overkapping. Waar deze wit gespoten sponningplanken echter ook veel voor gebruikt worden, is een stoer dakbeschot met een mooie brede plank. Ideaal om het dak in één keer dicht te leggen en vervolgens dicht te nagelen, zo bespaart u nog eens een hoop tijd en moeite!

De zichtzijde is de fijnbezaagde/ruwe zjide. Deze zijde is ook dekkender gespoten dan de gladde zijde. Daarnaast is de achterzijde (gladde zijde) ook hit-and-miss geschaafd, waardoor er soms nog ruwe plekken of schaafvallen in voor kunnen komen. Dit is op afstand niet goed zichtbaar, maar van dichtbij is dit met het blote oog te zien (zie afbeeldingen). Indien u dit weg wilt werken, adviseren we na te behandelen met witte beits in RAL9010.

Let bij het bevestigen van deze sponningplanken wit gespoten op verticale wijze wel op het feit dat u een vochtdoek nodig heeft achter de wanddelen door middel van een ventilatielat (18 x 45 mm) te gebruiken. Deze witte sponningplanken zijn, wanneer verticaal gemonteerd, niet 100% waterdicht. Daarom heeft u een vochtdoek (Delta Vent-S) nodig om dit aan de binnenzijde waterdicht te krijgen.

Gemaakt van Vurenhout wat vervolgens geprimed en 2x wit gespoten is, hebben deze sponningplanken een mooie egale en vaste structuur. Absoluut klasse is het om deze wit gespoten sponningplanken te gebruiken voor zowel het dak als de wanden. Wit gespoten vurenhout blijft veel mooier, strakker en scheurt minder dan een Douglas plank welke wit gespoten is. Vuren is hiervoor vele malen beter geschikt.

Deze planken hebben een mooie werkende breedte van 180 mm, geen 170 of 175 mm welke meestal aangeboden wordt in de markt! Ook in prijs zijn deze sponningplanken absoluut interessant. U ziet deze veelal in de markt verkocht worden voor heel veel hogere prijzen per meter voor een absoluut mindere kwaliteit.

Eigenschappen

 • Kopmaat: 18 x 195 mm
 • Werkende Breedte: 180 mm
 • Houtsoort: Noord-Europees vurenhout
 • Bewerkingen:
  • Eén zijde fijnbezaagd
  • Eén zijde geschaafd
  • Gebroken hoeken van 3 mm aan beide zijden.
 • Behandeling: 1x primer + 2x dekkend wit gespoten grondlaag RAL9010 (wij vinden dat voldoende dekkend, wil je echt superdekkend dan is het advies om nog één afwerklaag aan te brengen)

Specificaties

 • Label kleur:
  #5ca932
 • Label:
  NIEUW

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen