Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Thermowood Zweeds rabat Zwart (gecoat) 11-21 x 185 mm (165 mm werkende breedte)

Gecoat | Thermisch gemodificeerd vuren | 11-21 x 185 mm

Vanaf € 10,45
Strekkende Meterprijs
€ 10,45
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 10,45
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 420 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 10,45
€ 43,89
x 540 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 10,45
€ 56,43

Varianten Volle pakken

x Vol pak (120 stuks) | 420 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 10,45
€ 9,41
10% korting
€ 5.266,80
€ 4.740,12
10% korting
x Vol pak (120 stuks) | 540 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 10,45
€ 9,41
10% korting
€ 6.771,60
€ 6.094,44
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Gecoat | Thermisch gemodificeerd vuren | 11-21 x 185 mm


Superkwaliteit zwart gespoten Zweedse rabatplanken van thermisch gemodificeerd vurenhout. Dit hout heeft door het modificeren al een duurzaamheidsklasse 2, maar door de volwaardige coating welke hier op is aangebracht (deklaag zichtzijde 100mu) zijn deze duurzame planken een absolute meerwaarde voor iedere gevel! Vele malen beter dan de veel-al aan geboden impregnatie/dompelmethode.

U kunt deze planken blind verwerken door ze te nagelen, of te schroeven, op het aangegeven punt (zie afbeeldingen hieronder). De planken zijn ook nog eens aan de zichtzijde geborsteld om een zo mooi mogelijk oppervlakte te krijgen, zo is het niet 100% glad maar ook niet ruw! Superchique!

Tip: Bestel voor het monteren gelijk RVS schroeven mee met zwarte kop 5.0 x 50 mm. Zo kunt u de schroeven nagenoeg onzichtbaar wegwerken.

 • Houtsoort: Thermisch gemodificeerd Fins vurenhout
 • Merk: Brand-Solide Thermo
 • Afmeting: 11-21 x 185 mm
  • Werkende breedte 165 mm
 • Gecoat met een extra dikke deklaag in RAL9005, hierdoor blijft het spuitwerk extra lang goed.
 • Diepzwart gecoat
 • Netjes en beschermd verpakt:
  • Folie tussen iedere plank
  • Per 4 planken apart verpakt voor extra bescherming
 • Niet te vergelijken met normaal spuitwerk, impregnatie of onbehandeld vurenhout
 • Voorzijde geborsteld, achterzijde glad geschaafd
 • Kopse kanten dienen na zagen behandeld te worden met Aidol Remmers DW610

Deze Zweedse rabatplanken zijn gemaakt van thermisch gemodificeerd Fins vurenhout (thermowood). De structuur van fins vuren is zeer fijn met een gering aantal kleine knoestjes in de plank. Doordat er sprake is van thermowood, werkt deze plank een stuk minder dan traditioneel, ongemodificieerd vurenhout. De werking en krimping is minimaal.

Advies voor onzichtbare bevestiging van deze plank:

Het grote voordeel aan dit profiel is dat het met een blinde nagel/schroef verwerkt kan worden, waardoor u deze niet ziet zitten. Dit is voor een strakke gevel natuurlijk een sierlijk en modern effect. Het is ook mogelijk om dit vast te zetten met twee (voorkeur bolkop) nagels, op de traditionele manier. Gebruik altijd roest vrij staal. Voorkeur RVS A2, DA-Nagels 32 of 38mm.

Advies voor traditionele bevestiging van deze plank:

Het Zweeds rabat dient u op ongeveer 4 cm vanaf de onderzijde te schroeven met een schroef 5.0 x 50 mm RVS (c1) om de ca. 50 tot 90 cm. Wij adviseren deze te nemen met een zwarte kop indien u de zwarte gecoate planken kiest. De planken hoeft u maar 1x te schroeven per kruising per plank. U kunt er bij Thermisch gemodificeerd Zweeds rabat echter ook voor kiezen om dit 2x te doen, zowel onder als bovenin de plank. Indien u deze plank wilt gaan vastschieten met een tacker, adviseren wij dit te doen met 50mm ribnagels. Zet de delen altijd strak op elkaar. De vlakke zijde moeten tegen de gevel/regel aangezet worden, de fijnbezaagde zijde is de zichtzijde. Laat planken nooit los in de zon liggen voor bevestigen, maar altijd in een droge plek binnen of onder zeil. 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen