Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Thermowood Vuren Channelsiding zwart gespoten 19 x 141 mm (125 mm werkende breedte)

Zwart gespoten | Verticaal & Horizontaal | 19 x 141 mm

Vanaf € 7,95
Strekkende Meterprijs
€ 7,95
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 7,95
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 300 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 23,85
x 420 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 33,39

Varianten Volle pakken

x Vol pak (256 stuks | 96 m²) | 300 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 7,16
10% korting
€ 6.105,60
€ 5.495,04
10% korting
x Vol pak (256 stuks | 134,4 m²) | 420 cm | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 7,95
€ 7,16
10% korting
€ 8.547,84
€ 7.693,06
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Thermowood channelsiding / rabatplanken van thermisch gemodificeerd vurenhout. Dit hout heeft door het modificeren een duurzaamheidsklasse 2, een verantwoorde verduurzaming met enkel stoom/waterdamp door middel van een "natuurlijk" proces.

Deze planken zijn geschikt om zowel verticaal als horizontaal te verwerken. Zo kunt het gebruiken als een stapelprofiel, maar ook als een zogenaamde halfhouts-rabat / channelsiding. Absoluut klasse.

Deze planken hebben een dikte van 19 mm, wat voor planken op stijl- en regelwerk (rachels, regels, frames) een zeer geschikte / standaard dikte is. U kunt deze planken blind verwerken door ze te nagelen, of te schroeven, op het aangegeven punt (zie afbeeldingen hieronder). De planken zijn ook nog eens aan de zichtzijde geborsteld om een zo mooi mogelijk oppervlakte te krijgen, zo is het niet 100% glad maar ook niet ruw! Superchique!

Tip: gebruik voor het blind bevestigen nagels van 2,4 x 40mm met een platte kop. Indien u de nagels op de plank schiet (dus niet onzichtbaar), gebruik van bolkopnagels met een lengte van 40mm. Indien u channel siding verticaal gaat verwerken, dient u hier altijd vochtdoek achter te plaatsen (Delta Vent-S) ter voorkoming van vochtdoorslag.

Prijs: €7,95 per m¹ 

 • Houtsoort: Thermisch gemodificeerd Fins vurenhout
 • Merk: Brand-Solide Thermo
 • Afmeting: 19 x 141 mm
  • Werkende breedte 125 mm
 • Netjes en beschermd verpakt:
  • Per 4 planken apart verpakt voor extra bescherming
 • Niet te vergelijken met hoge-druk geïmpregneerd vurenhout, douglashout of larikshout
 • Goed alternatief voor hardhout en cederhout
 • Voorzijde geborsteld, achterzijde glad geschaafd

Deze channelsiding / halfhoutsrabat delen zijn gemaakt van thermisch gemodificeerd Fins vurenhout (thermowood). De structuur van fins vuren is zeer fijn met een gering aantal kleine knoestjes in de plank. Doordat er sprake is van thermowood, werkt deze plank een stuk minder dan traditioneel, ongemodificieerd vurenhout. De werking en krimping is dus minimaal.

Advies voor bevestiging van deze plank:

Het channel siding in ons assortiment is mogelijk om zowel horizontaal- als verticaal te plaatsen. Het grote voordeel aan dit profiel is dat het met een blinde nagel/schroef verwerkt kan worden, waardoor u deze niet ziet zitten. Dit is voor een strakke gevel natuurlijk een sierlijk en modern effect. Het is ook mogelijk om dit vast te zetten met twee (voorkeur bolkop) nagels, op de traditionele manier. Gebruik altijd roest vrij staal

Heeft u vragen of opmerkingen over dit product of over Thermowood? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 0184-612218.

 

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen