Sponningplank zwart gespoten | 18 x 195 mm (180mm werkende breedte)

Sponningplank zwart gespoten | 18 x 195 mm (180mm werkende breedte)

Dekkend zwart gespoten | 180 mm werkend | voor wand & dak

Vanaf € 3,99
Strekkende Meterprijs
€ 3,99
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 3,99
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 240 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 3,99
€ 9,58
x 510 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 3,99
€ 20,35

Varianten Volle pakken

x Vol Pak 240 cm | 125 stuks | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 3,99
€ 3,59
10% korting
€ 1.197,00
€ 1.077,30
10% korting
x Vol Pak 510 cm | 125 stuks | -10%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 3,99
€ 3,59
10% korting
€ 2.543,63
€ 2.289,27
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Deze zwarte sponningplanken geven een mooi diepte-effect in de wand van uw overkapping, het dak van de overkapping of voor het maken van een stijlvolle schutting. Deze zwarte planken zijn zowel verticaal als horizontaal te bevestigen. Bij het bevestigen van een verticale wand - is bij een wand van overkapping of gevel gebruik te maken van een ventilatielat (18 x 45 mm). Sponningplanken zijn, wanneer verticaal gemonteerd, niet 100% waterdicht. Daarom heeft u een vochtdoek (Delta Vent-S) nodig om dit aan de binnenzijde waterdicht te krijgen.

Gemaakt van Vurenhout wat vervolgens geprimed en zwart gespoten is, hebben deze sponningplanken een mooie egale en vaste structuur. Absoluut klasse is het om deze sponningplanken te gebruiken voor het maken van een strakke zwarte schutting. Deze planken hebben we expres in vurenhout gespoten (dus niet in Douglas). Dit blijft veel mooier, strakker en scheurt minder dan een Douglas plank welke zwart gespoten is. Vuren is hiervoor dus vele malen beter geschikt.

Deze planken hebben een mooie werkende breedte van 180 mm, geen 170 of 175 mm welke veelal aangeboden wordt in de markt! Ook in prijs zijn deze sponningplanken absoluut interessant. U ziet deze veelal in de markt verkocht worden voor €7,00 per meter voor een mindere kwaliteit.

Eigenschappen

 • Kopmaat: 18 x 195 mm
 • Werkende Breedte: 180 mm
 • Houtsoort: Noord-Europees vurenhout
 • Bewerkingen:
  • Eén zijde fijnbezaagd
  • Eén zijde geschaafd
  • Gebroken hoeken van 3 mm aan beide zijden.
 • Behandeling: 1x primer + 2x dekkend zwart (RAL9005) gespoten (geen nabehandeling nodig).

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen