Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Zwarte potdekselplanken 22 x 200 mm | Vuren | Gecoat

22 x 200 mm, Diepzwart Gecoat. Voor de Professional!

Vanaf € 5,25
Strekkende Meterprijs
€ 5,25
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 5,25
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 510 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 5,25
€ 26,78

Varianten Volle pakken

x 510 cm | Vol Pak (100 stuks, -10%)
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 5,25
€ 4,73
10% korting
€ 2.677,50
€ 2.409,75
10% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Zwart gecoate, fijnbezaagde potdekselplank. Geschikt voor de vakman / de professional!

22 x 200 mm

Houtsoort: Vuren (Noord-Europees)

Deze planken zijn gezaagd uit een balk met de dubbele dikte. Hierdoor is de natuurlijke spanning deels uit het hout gehaald, waardoor deze op lange termijn rechter en netter blijft. Vervolgens zijn de zwarte gespoten 22 x 200 mm vuren potdekselplanken gecalibreerd op een dikte van exact 22 mm.

Let op:

  • Deze planken eerst gespoten in een primer, gedroogd en vervolgens 2x zwart gecoat.
    • Dit is vele malen zwarter dan geïmpregneerde planken.
  • Bij afname vol pak 100 stuks, extra pakkorting

Wij adviseren deze planken te schroeven met RVS schroeven met zwarte kop

Let op dat u maximaal 1 schroef/ribnagel per bevestigingspunt gebruikt op ca 1/3 van onder en de planken minimaal 20-25 mm laat overlappen. Als je 2 schroeven per punt gebruikt gaan de planken scheuren op de schroeven door het uitzetten en krimpen

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen