Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Deens Rabat Zwart Gespoten Design profiel 18 x 145 mm (130 mm werkende breedte)

18 x 145 mm, Geïmpregneerd & 2x Diepzwart Gespoten

Vanaf € 4,59
Strekkende Meterprijs
€ 4,59
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 4,59
Dit veld is niet juist ingevuld Minimum aantal: 3

Varianten Varianten

x 300 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 4,59
€ 13,77

Varianten Volle pakken

x Vol pak (196 stuks) | 300 cm | -15%
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 4,59
€ 3,90
15% korting
€ 2.698,92
€ 2.294,08
15% korting
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Absoluut trendy en een prachtig design voor een wand, gevel of schutting.

Deze Deens Rabat planken zijn zowel verticaal als horizontaal te plaatsen, meestal worden deze planken horizontaal geplaatst over een maximale lengte van 450 cm. Wanneer u wanden langer maakt dan 450 cm, adviseren wij dit profiel "op te breken" met bijvoorbeeld een regel of paal er tussen. Koppelen van deze profielen is lastig en op lange termijn niet 100% strak te houden, waardoor de wand, gevel of schutting het effect van strak verliest.

 • eerst klasse kleurloos 3 geïmpregneerd, dus beslist duurzaam
 • daarna rondom 2x zwart gespoten, dus diepzwart. Geen nabehandeling nodig!
 • tussen de lagen beschermfolie in aangevoerde pakken, dus minimale kans op witte plekken van aan elkaar geplakte planken 
 • niet te vergelijken met z.g. zwart geimpregneerd.
 • voor optimale dekking en bescherming adviseren we de kopse (gezaagde) kanten na eventueel op maat zagen te behandelen met Zwarte beits met extra pigment

Deze Deens Rabat zijn gemaakt van een mooie houtkwaliteit genaamd NOORD-Scandinavisch/Russisch vuren. Qua structuur (nerf en knoesten) zijn deze veel rustiger en mooier dan bijvoorbeeld Douglas Deens rabat en het gaat nog veel langer mee ook. Ook qua trekken en werken zijn deze Zwarte Deens Rabat ook gewoon beter dan de variant in de houtsoort Douglas.

Advies voor bevestiging:

 • RVS schroeven met zwarte kop 4.0 x 50 of 5.0 x 40 mm
 • Gaat u nagelen of tackeren dan dient u koploze- of bolkopnagels te gebruiken van 40 of 50 mm.
 • Gebruik 2 schroeven/spijkers per plank->bevestigingspunt
  • voorboren op de bovenzijde is aangeraden indien schroeven.
 • zet de delen strak op elkaar, zwart hout kan fors terugkrimpen.
 • de lengtes kunnen 15mm in de lengte afwijken van de aangegeven maat i.v.m. zaagverlies.
 • maximale tussenafstand bevestigingspunten 60 cm
  • geadviseerd: 50 cm

Wanneer je niet direct gaat verwerken de planken niet in het felle zonlicht los laten liggen!  Door o.a. de zwarte kleur kunnen de planken kopscheurtjes vertonen en omkrullen. Dit is in de praktijk onvermijdbaar.

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen