Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Douglas Enkele Deur Prestige 109 x 221 cm (incl. roeden voor 6 ruits verdeling)

Zware kwaliteit deur met dubbelglas

Vanaf € 769,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Rechtsdraaiend | 1023898
€ 769,00
x Linksdraaiend | 1023897
€ 769,00
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Deze prestige Douglas Deur is enkel Blank Leverbaar. Ideaal voor in uw blokhut, tuinhuis, kapschuur, prieel of overkapping. Een extra afwerkingsniveau met zware kwaliteit t.o.v. de 'normale' Douglas deuren. De douglas deuren zijn uitgevoerd met gehard iso glas 4/6/4, kozijn, incl. rubber en RVS deurbeslag met kogelscharnieren.

  • Geleverd inclusief roeden voor eventuele 8 ruits verdeling
    • deze roeden kunt u wel- of niet monteren
  • Buitenmaat: B:109 x H:221 cm
  • Inbouwmaat: B:104 x H:217 cm

Deze deuren hebben een sponning aan de zijkant voor blokhutprofiel van 28mm. Mocht u hier tegenaan werken met bijvoorbeeld Zweeds rabat, adviseren wij deze op te vullen met een lat of regel om deze zo massief te maken.

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen