Douglas Regel 50 x 100 mm | Fijnbezaagd

Douglas Regel/Balk Deze Regel/balk is fijnbezaagd van aard. Wat inhoudt dat de oppervlakte van dit stuk hout niet fijn afgewerkt zijn met gladde hoekjes of een geschaafde buitenzijde. Kopmaat: 50 mm x 100 mm

Douglas Regel/Balk

Deze Regel/balk is fijnbezaagd van aard. Wat inhoudt dat de oppervlakte van dit stuk hout niet fijn afgewerkt zijn met gladde hoekjes of een geschaafde buitenzijde.

Kopmaat: 50 mm x 100 mm

Lees minder
Douglas Regel 50 x 100 mm | Fijnbezaagd ()
Douglas Regel 50 x 100 mm | Fijnbezaagd

Douglas Regel 50 x 100 mm | Fijnbezaagd

50 x 100 mm, Fijnbezaagd Douglashout

Strekkende Meterprijs
€ 2,50
Indien u kiest voor het bestellen van een x aantal eenheden strekkende meter wordt dit geleverd in een willekeurige lengte naar beschikbaarheid en voorraad.

Varianten

300 cm
€ 7,50
400 cm
€ 10,00
500 cm
€ 12,50

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kopmaat: 50 x 100 mm
Houtsoort: Douglas
Gepunt: Nee

Omschrijving

Levertijd

1-10 dagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Douglas Zweeds Rabat Breed ()

Douglas Zweeds Rabat Breed

11-26 x 195 mm, Douglas, Onbehandeld 

€ 1.577,80 171500
Douglas Regel 45 x 70 mm ()

Douglas Regel 45 x 70 mm

45 x 70 mm, Douglas, Geschaafd.

€ 8,60 860
 ()

Douglas Regel 50 x 100 mm