Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...
NIEUW

Zwarte Douglas Palen 150 x 150 mm Fijnbezaagd

Superstrak - 2x zwart gespoten - Ideaal als schuttingpaal!

Vanaf € 21,75
Strekkende Meterprijs
€ 21,75
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 21,75
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 300 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 21,75
€ 65,25
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Een absoluut prachtige paal voor uw schutting - niet meer zelf zwart schilderen voor een kleine meerprijs. Deze zwarte Douglas palen 150 x 150 mm zijn vooraf zwart gespoten (2x) met een Remmers beits. Hierdoor is deze mooi donkerzwart - niet te vergelijken met bijvoorbeeld zwart gedompeld/geïmpregneerd.

Combineer deze zwarte douglas 15 x 15 cm paal met Zweeds rabat onbehandeld, Zweeds rabat grijs, Zweeds rabat wit of Zweeds rabat zwart gespoten om een super strakke schutting te maken. Wanneer u deze paal in de grond gaat zetten, adviseren wij deze vooraf te behandelen met een rubbercoating of andere geschikte bescherming voor onder de grond / maaiveldhoogte.

De Douglas palen 15 x 15 cm zijn 4-ex logs gezaagd. Hierdoor is de kans op scheuren aanzienlijk minder dan bij 1-ex of 2-ex logs. Zoals hierboven genoemd zijn deze palen enkel (fijn)bezaagd en niet geschaafd. Hierdoor hoeven palen niet altijd 100% maatvast te zijn en kunnen ze meer werken, krimpen en scheuren. Wilt u minder kans op werken en krimpen kunt u ook kiezen voor de geschaafde variant (140 x 140 mm). Indien u ook het scheuren wilt verminderen tot een minimum, kunt u kiezen voor gelamineerd 140 x 140 mm. Absoluut klasse.

Deze Douglas palen 150 x 150 mm zijn door heel Nederland de nr. 1 paal om te gebruiken voor schuttingen, overkappingen en buitenverblijven van Douglashout. De palen worden meestal gebruikt voor een strakke schutting. 

Indien u deze Douglas palen de kleur wilt laten behouden. Dient u deze te behandelen met een geschikte beits. Voor de behandeling van deze palen adviseren wij de Remmers DW-610 - extra zwart om de kleur te behouden. U dient deze beits ca. 2 keer aan te brengen om een goede dekking te krijgen. Ons advies is hierin om deze palen 3x te behandelen om voor de eerste 3 jaar grotendeels van het onderhoud af te zijn. Deze Douglas Aidol HK-lazuur heeft ook een beschermende werking, waardoor de levensduur van uw palen wordt verlengt.

Het is een mooie combinatie om deze paal te gebruiken met zwart gespoten Zweeds rabatplanken, hiervoor adviseren wij de vuren variant te nemen i.v.m. minder werken en scheuren van de planken.

Meer informatie over dit product of Douglashout kunt u vinden op de website of stuur een aanvraag via het contactformulier.

Bijna ons hele assortiment wordt uit voorraad geleverd, zo kunnen wij u een snelle levertijd van 1 tot 10 werkdagen garanderen.

Specificaties

  • Label kleur:
    #5ca932
  • Label:
    NIEUW

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen