Douglas Balk 70 x 200 mm | Fijnbezaagd

Stoere en Robuuste Douglashouten Balk met ruwe/fijnbezaagde afwerking. Deze grote Douglashouten Balk van 70 x 200 mm wordt alleen gebruikt voor de grote tuinconstructies en is de op één na grootste Douglas balk in ons assortiment. Deze balk heeft met zijn grove maten een groot draagvermogen en is daarom zeer geschikt voor het overbruggen van wel 4 tot 5 meter met een zware dakbelasting als dakpannen. Gaat u een schuur bouwen en/of wilt u meer ... Lees meer »

Stoere en Robuuste Douglashouten Balk met ruwe/fijnbezaagde afwerking.

Deze grote Douglashouten Balk van 70 x 200 mm wordt alleen gebruikt voor de grote tuinconstructies en is de op één na grootste Douglas balk in ons assortiment. Deze balk heeft met zijn grove maten een groot draagvermogen en is daarom zeer geschikt voor het overbruggen van wel 4 tot 5 meter met een zware dakbelasting als dakpannen. Gaat u een schuur bouwen en/of wilt u meer informatie over dit product? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of bel 0184-612218!

 

Lees minder
Douglas Balk 70 x 200 mm | Fijnbezaagd ()
Douglas Balk 70 x 200 mm | Fijnbezaagd ()
Douglas Balk 70 x 200 mm | Fijnbezaagd
Douglas Balk 70 x 200 mm | Fijnbezaagd

Douglas Balk 70 x 200 mm | Fijnbezaagd

70 x 200 mm, Fijnbezaagd Douglashout

Varianten

400 cm
€ 30,60
500 cm
€ 38,25
Strekkende Meterprijs (vanaf)
€ 7,65

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Houtsoort: Douglas
Gepunt: Nee

Omschrijving

Levertijd

op Bestelling | Maximaal 15 werkdagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Aidol Douglas 2,5L ()

Aidol Douglas 2,5L

2.5 L. HK-Douglas Lazuur

€ 45,00 4500
 ()

Douglas Balk 70 x 200 mm