Douglas Gording 58 x 190 mm | Geschaafd

Douglas Geschaafde Gording Kopmaat: 58 mm x 190 mm Bent u van plan om een grote overkapping te gaan maken van Douglashout? Dan is deze grote Douglas Gording de ideale invulling wanneer u een geschaafde douglashouten overkapping gaat maken. Door de ronde afgewerkte hoeken is deze plank een verfijnde versie van de ruwe douglas balk! Ten opzichte van de Ruwe/Fijnbezaagde Douglas balken zijn deze balken ook nog eens teruggedroogd naar ongeveer 18... Lees meer »

Douglas Geschaafde Gording

Kopmaat: 58 mm x 190 mm

Bent u van plan om een grote overkapping te gaan maken van Douglashout? Dan is deze grote Douglas Gording de ideale invulling wanneer u een geschaafde douglashouten overkapping gaat maken. Door de ronde afgewerkte hoeken is deze plank een verfijnde versie van de ruwe douglas balk! Ten opzichte van de Ruwe/Fijnbezaagde Douglas balken zijn deze balken ook nog eens teruggedroogd naar ongeveer 18%! Hierdoor krimpen, werken en scheuren ze minder.

Meer infomatie over deze balk of één van onze andere producten? Bel dan 0184-612218 of neem contact op via het contactformulier!

Lees minder
Douglas Gording 58 x 190 mm | Geschaafd ()
Douglas Gording 58 x 190 mm | Geschaafd

Douglas Gording 58 x 190 mm | Geschaafd

58 x 190 mm, Douglas, Geschaafd. Mooie afwerking

Strekkende Meterprijs
€ 7,90 € 7,20
Indien u kiest voor het bestellen van een x aantal eenheden strekkende meter wordt dit geleverd in een willekeurige lengte naar beschikbaarheid en voorraad.

Varianten

500 cm
€ 36,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kopmaat: 58 x 190 mm
Houtsoort: Douglas Geschaafd
Gepunt: Nee

Omschrijving

Levertijd

Uit Voorraad | Circa 10 werkdagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Aidol Douglas 2,5L ()

Aidol Douglas 2,5L

2.5 L. HK-Douglas Lazuur

€ 45,00 4500
 ()

Douglas Gording 58 x 190 mm