Douglas Balk 50 x 150 mm Fijnbezaagd

Mooie Fijnbezaagde Douglas Balken met de kopmaat 50 x 150 mm Deze Douglas Balken zijn beschikbaar in verschillende lengtes en zijn in grote voorraden beschikbaar. Bel wel altijd even voordat u deze balken bestelt in verband met de hoge omloopsnelheid en grote vraag naar deze balken.  Door de warme roze/oranje uitstraling van Douglashout is het momenteel razend populair in Nederland. Naar verloop van tijd zal Douglas, indien onbehandeld, redel... Lees meer »

Mooie Fijnbezaagde Douglas Balken met de kopmaat 50 x 150 mm

Deze Douglas Balken zijn beschikbaar in verschillende lengtes en zijn in grote voorraden beschikbaar. Bel wel altijd even voordat u deze balken bestelt in verband met de hoge omloopsnelheid en grote vraag naar deze balken. 

Door de warme roze/oranje uitstraling van Douglashout is het momenteel razend populair in Nederland. Naar verloop van tijd zal Douglas, indien onbehandeld, redelijk snel vergrijzen. Deze balk is vers gezaagd waardoor u de geur van de Douglasspar heel goed ruikt, doordat de balk vers gezaagd is kan het ook voorkomen dat er veel Hars in de balk zit. Dit is volkomen normaal. Ook kunnen kopscheuren, knoesten en uitvallende kwasten voorkomen in fijn- en versgezaagd Douglashout.

Lees minder
Douglas Balk 50 x 150 mm Fijnbezaagd ()
Douglas Balk 50 x 150 mm Fijnbezaagd

Douglas Balk 50 x 150 mm Fijnbezaagd

50 x 150 mm, Fijnbezaagd Douglashout

Strekkende Meterprijs
€ 2,99
Indien u kiest voor het bestellen van een x aantal eenheden strekkende meter wordt dit geleverd in een willekeurige lengte naar beschikbaarheid en voorraad.

Varianten

300 cm
€ 8,97
400 cm
€ 11,96
500 cm
€ 14,95

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kopmaat: 50 x 150
Houtsoort: Douglas
Gepunt: Nee

Omschrijving

Levertijd

Uit voorraad leverbaar | Maximaal 10 werkdagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Douglas 18 x 145 mm ()

Douglas 18 x 145 mm

135 mm werkende breedte, geschaafd & gedroogd

€ 11,25 1125
Douglas Paal 150 x 150 mm ()

Douglas Paal 150 x 150 mm

Fijnbezaagde paal voor overkapping of schutting!

€ 49,75 4975
Verzinkte schroeven ()

Verzinkte schroeven

In alle soorten en maten (constructiewerk)

€ 37,50 3750
Aidol Douglas 2,5L ()

Aidol Douglas 2,5L

2.5 L. HK-Douglas Lazuur

€ 45,00 4500
 ()

Douglas Balk 50 x 150 mm