Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Douglas Balk 100 x 200 mm | Fijnbezaagd

100 x 200 mm, Fijnbezaagd Douglashout

Vanaf € 15,95
Strekkende Meterprijs
€ 15,95
Afmeting
Prijs/m1
Prijs (Inclusief BTW)
x Strekkende Meterprijs
€ 15,95
Dit veld is niet juist ingevuld

Varianten Varianten

x 300 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 15,95
€ 47,85
x 400 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 15,95
€ 63,80
x 500 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 15,95
€ 79,75
x 600 cm
Dit veld is niet juist ingevuld
€ 17,55
€ 105,27
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Versgezaagde Douglas Balk met de kopmaat 100 x 200 mm

Deze versgezaagde Douglashouten Balk is een uniek product als het gaat om afmetingen. De afmetingen voor deze balken zijn namelijk op zijn tijd iets te veel van het goede, en zijn doorgaans dan ook alleen geschikt voor de grootste van de grootste tuinoverkappingen. Deze balken worden voornamelijk als gording gebruikt in uw dakconstructie. Doordat deze balk vers gezaagd is, ruikt u de herkenbare Douglashout-geur gelijk wanneer u gaat werken met deze balken. Ook is het mogelijk dat deze balk veel ruwe plekken erkent, uitvallende knoesten bevat en kopscheuren kan vertonen. Dit geeft het Douglashout haar charme.

Levertijd

2-3 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen