Douglas Balk 100 x 200 mm | Fijnbezaagd | Op bestelling = 1-2 werkweken levertijd

Versgezaagde Douglas Balk met de kopmaat 100 x 200 mm Deze versgezaagde Douglashouten Balk is een uniek product als het gaat om afmetingen. De afmetingen voor deze balken zijn namelijk op zijn tijd iets te veel van het goede, en zijn doorgaans dan ook alleen geschikt voor de grootste van de grootste tuinoverkappingen. Deze balken worden voornamelijk als gording gebruikt in uw dakconstructie. Doordat deze balk vers gezaagd is, ruikt u de herken... Lees meer »

Versgezaagde Douglas Balk met de kopmaat 100 x 200 mm

Deze versgezaagde Douglashouten Balk is een uniek product als het gaat om afmetingen. De afmetingen voor deze balken zijn namelijk op zijn tijd iets te veel van het goede, en zijn doorgaans dan ook alleen geschikt voor de grootste van de grootste tuinoverkappingen. Deze balken worden voornamelijk als gording gebruikt in uw dakconstructie. Doordat deze balk vers gezaagd is, ruikt u de herkenbare Douglashout-geur gelijk wanneer u gaat werken met deze balken. Ook is het mogelijk dat deze balk veel ruwe plekken erkent, uitvallende knoesten bevat en kopscheuren kan vertonen. Dit geeft het Douglashout haar charme.

Let op: 1-2 werkweken levertijd, deze balken worden apart op bestelling gemaakt.

Lees minder
Douglas Balk 100 x 200 mm | Fijnbezaagd | Op bestelling = 1-2 werkweken levertijd ()
Douglas Balk 100 x 200 mm | Fijnbezaagd | Op bestelling = 1-2 werkweken levertijd

Douglas Balk 100 x 200 mm | Fijnbezaagd | Op bestelling = 1-2 werkweken levertijd

100 x 200 mm, Fijnbezaagd Douglashout

Varianten

400 cm
€ 50,00
500 cm
€ 62,50
Strekkende Meterprijs (vanaf)
€ 15,00 € 12,50

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Houtsoort: Douglas
Gepunt: Nee

Omschrijving

Levertijd

Circa 10 dagen levertijd

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Aidol Douglas 2,5L ()

Aidol Douglas 2,5L

2.5 L. HK-Douglas Lazuur

€ 45,00 4500
 ()

Douglas Balk 100 x 200 mm