Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Zinken Buis 300 cm

Zinken buis 80mm. Compleet set

Vanaf € 62,50

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

x Incl. 2 overschuifwrongen, 2 bevestigingsbeugels, 2 schroefstiften en zinken bocht 85 graden
€ 62,50
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving


Zinken hemelwaterafvoer (ook wel: regenpijp, regenbuis) van 3 meter lang.

Elke buis heeft een verbreding aan het uiteinde waardoor eventueel de buizen zonder soldering makkelijk met elkaar te verbinden zijn.

Bij deze buis zijn de bevestigingsmaterialen standaard inbegrepen!

Dikte: 80mm. Aan te sluiten op onze standaard dakdoorvoer en stadsuitloop van EPDM!

Echt zink:
Het zink dat wij hier aanbieden, is echt zink (en geen verzinkt staal o.i.d.). Het is dus mogelijk dat er witte aanslag/aantasting aan de buitenzijde van deze zinken buizen/HWA ontstaat. Het is een witte, poedervormige laag welke op het zink zit. Deze is ontstaan door een kleine hoeveelheid stilstaand vocht of condens wat er tijdens opslag of transport op heeft gelegen. Naar verloop van tijd wordt zink altijd volledig dof en ziet u hier niets meer van - dit is na een aantal goede regenbuien al het geval. Deze witte aantasting is een normaal verschijnsel wat absoluut geen kwaad kan voor de kwaliteit van de zinken buizen - en is daarom geen kwaliteitsgebrek.

 

Levertijd

Voorradig (transport: 3-10 werkdagen)

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen