Firestone EPDM Totaalpakket 600 cm breed

Merk: FireStone (klik hier voor meer info over het EPDM) Deze dakbedekking (EPDM) wordt gebruikt voor platte daken. Ook is deze soort EPDM zeer geschikt voor sedum daken. De dikte van dit EPDM is 1,14mm. De verwerking wordt koud gedaan, er is dus geen brander nodig. Om het u nog eenvoudiger te maken, worden bij dit totaalpakket spuitbussen geleverd in plaats van lijmpotten. Niks geen geknoei met aanbrengen van lijm, gewoon snel en eenvoudi... Lees meer »

Merk: FireStone (klik hier voor meer info over het EPDM)

Deze dakbedekking (EPDM) wordt gebruikt voor platte daken. Ook is deze soort EPDM zeer geschikt voor sedum daken. De dikte van dit EPDM is 1,14mm. De verwerking wordt koud gedaan, er is dus geen brander nodig. Om het u nog eenvoudiger te maken, worden bij dit totaalpakket spuitbussen geleverd in plaats van lijmpotten. Niks geen geknoei met aanbrengen van lijm, gewoon snel en eenvoudig spuiten! Alle handleidingen zijn natuurlijk inbegrepen!

Let op, Exclusief:

  • Hemelwaterafvoer
  • Aluminium Daktrimmen t.b.v. afwerking randen
  • Mastiekschroten: houten (45º) hoeken voor afwerking tegen rand aan.
  • Kit voor afwerking hemalwaterafvoer

Deze Accessoires kunt u onderaan deze pagina vinden.

Lees minder
Firestone EPDM Totaalpakket 600 cm breed ()
Firestone EPDM Totaalpakket 600 cm breed

Firestone EPDM Totaalpakket 600 cm breed

Totaalpakket 600 cm, verkrijgbaar in 6x3 tot 6x10 meter!

Varianten

600 x 300 cm
€ 270,00
600 x 350 cm
€ 315,00
600 x 400 cm
€ 360,00
600 x 450 cm
€ 405,00
600 x 500 cm
€ 450,00
600 x 550 cm
€ 495,00
600 x 600 cm
€ 540,00
600 x 700 cm
€ 630,00
600 x 800 cm
€ 720,00
600 x 900 cm
€ 810,00
600 x 1000 cm
€ 900,00
Prijs per m²
€ 15,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Mastiekschroot (per strekkende meter)

Mastiekschroot (per strekkende meter) ()

U gebruikt deze accessoire voor het afschuinen van de dakopstand, waardoor de dakbedekking een beter verloop krijgt. U creëert hiermee een soort ''vijvereffect'' waardoor het water niet zomaar over de dakrand kan lopen! Essentieel voor een goed EPDM-dak.

De omtrek van uw dak = de hoeveelheid (m1) mastiekschroot die u nodig heeft.

Basis
€ 2,00

Aluminium Daktrim Recht 250 cm

Aluminium Daktrim Recht 250 cm ()

Deze daktrim is een aluminium rand die als afwerking dient van de bovenzijde van een boeiboord of dakrand. Doorgaans toegepast bij een EPDM dakbedekking op platte daken. De daktrim is 250 cm lang.

De berekening voor het aantal daktrimmen dat u nodig heeft:

  • Omtrek van uw dak / 2,5.
Basis
€ 7,50

Aluminium Daktrim Kraal 250 cm

Aluminium Daktrim Kraal 250 cm ()

Deze trim met oog voor detail geeft uw dak net wat meer uitstraling, past uitzonderlijk goed bij klassieke stijl van uw woning, tuin, tuinhuis, garage, etc...

Deze daktrim is een aluminium rand die als afwerking dient van de bovenzijde van een boeiboord of dakrand. Doorgaans toegepast bij een EPDM dakbedekking op platte daken. De daktrim is 250 cm lang.

De berekening voor het aantal daktrimmen dat u nodig heeft:

  • Omtrek van uw dak / 2,5.
Basis
€ 19,00

Aluminium Hoektrim

Aluminium Hoektrim ()

Deze hoek-daktrim is een aluminium rand die als afwerking dient op de hoeken van de bovenzijde van een boeiboord of dakrand. Doorgaans toegepast bij een EPDM dakbedekking op platte daken. De hoektrim is 90º

U heeft per hoek vanzelfsprekend 1 hoektrim nodig.

Basis
€ 7,50

Aluminium Hoektrim Kraal

Aluminium Hoektrim Kraal ()

Deze trim met oog voor detail geeft uw dak net wat meer uitstraling, past uitzonderlijk goed bij klassieke stijl van uw woning, tuin, tuinhuis, garage, etc...

Deze hoek-daktrim is een aluminium rand die als afwerking dient op de hoeken van de bovenzijde van een boeiboord of dakrand. Doorgaans toegepast bij een EPDM dakbedekking op platte daken. De hoektrim is 90º

U heeft per hoek vanzelfsprekend 1 hoektrim nodig.

Basis
€ 19,00

Hemelwaterafvoer - Stadsuitloop

Hemelwaterafvoer - Stadsuitloop ()

Hemelwaterafvoer is een zeer belangrijk onmisbaar detail van uw EPDM dak. Deze vierkante stadsuitloop heeft een EPDM flap die al voor-bevestigd is. U maakt deze flap vast aan uw EPDM dak door middel van een HWA-Kit. Deze afvoeren zijn bedoelt om door de dakrand heen water af te voeren.

INCLUSIEF ZIJ-UITLOOP

Basis
€ 39,50

Hemelwaterafvoer - Standaard

Hemelwaterafvoer - Standaard ()

Hemelwaterafvoer is een zeer belangrijk onmisbaar detail van uw EPDM dak. Deze vierkante stadsuitloop heeft een EPDM flap die al voor-bevestigd is. U maakt deze flap vast aan uw EPDM dak door middel van een HWA-Kit. Deze afvoeren zijn bedoelt om recht door het dak naar beneden water af te voeren.

Basis
€ 24,90

Kit t.b.v. bevestiging Hemelwaterafvoer

Kit t.b.v. bevestiging Hemelwaterafvoer ()

Deze kit is speciaal ontwikkeld voor het maken van naadverbindingen tussen twee delen EPDM folie, en het afwerken van randen & details. De kit zorgt voor een waterdichtheid van de naad.

Daarnaast heeft de kit een uitstekende hechting op aluminium dakranden en trimmen, en bitumineuze dakbedekking. Deze kit mag uitsluitend worden aangebracht op een stabiele, droge, vetvrije en schone ondergrond.

De kit wordt geleverd in patronen van 310 cc en kan met de handspuit verwerkt worden. 

Basis
€ 12,00

Hemelwateravoer - Afvoerbuis 250 cm

Hemelwateravoer - Afvoerbuis 250 cm ()

INCLUSIEF: 2 PIJPBEUGELS & BOCHT 90 GRADEN

Aan te sluiten op zowel de Standaard Hemelwaterafvoer als de Stadsuitloop.

Diameter: 70mm

basis
€ 19,95

Specificaties

Totaalpakket EPDM

rn

Dikte: 1,14 mm

rn

 

Omschrijving

Op het plaatje ziet u wat het pakket inhoudt: Het rubberfolie (EPDM) + de lijm. De lijm zit naar toebehoren in uw pakket, dit zijn dus niet altijd 3 spuitbussen.

Levertijd

Uit Voorraad Leverbaar

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Hemelwateravoer - Afvoerbuis 250 cm ()

EPDM Totaalpakket 600 cm