Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Berging + Overkapping 600 x 250 | Hoge-druk geïmpregneerd vurenhout

Vrijstaande Veranda met Berging in vele maten verkrijgbaar!

Vanaf € 3.395,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Het getoonde model op de foto is 600 x 250: de berging is 250 x 250 en de luifel 350 x 250. Zware staanders, dikke schoren , degelijke dakbalken, een mooie deur met de juiste looks die perfect bij de wandbekleding van het Zweeds rabat. Hierdoor krijg je de robuuste uitstraling die helemaal trendy is. Het gehele plaatje klopt gewoon.

Het afwerkingsniveau is klasse, standaard hogedruk geimpregneerd en leverbaar in de maatvoering die u wenst.  


Het getoonde model op de afbeelding is door de klant in slate/grijs (kleur 787) en wit (kleur 9010) geschilderd. De wanddelen kunnen als optie door reeds zwart gespoten aangeleverd worden. Het bergingdeel op de foto is 250 x 250, de luifel is 350 x 250.

Optielijst:

Afmeting600 x 250 - Vuren geschaafd & Geïmpregneerd€ 3.395
Berging250 x 250 - (10m1) - Zweeds rabat groen geïmpregneerd€ 1.050
 Onbehandelde Vuren enkele deur, ISO-glas 3P-sluiting - Type D5€ 525
Wanden350 cm - Zweeds rabat groen geïmpregneerd - Dubbelwandig€ 661,50
 250 cm - Zweeds rabat groen geïmpregneerd - Dubbelwandig€ 472,50
Afwerking/DetailsStrak BoeideelStandaard
 Rechte DaktrimStandaard
 HWA-PVCStandaard
 Staanders 120 x 120 mmStandaard
 Verankering6x HPL Blokje€ 48
   
Totaal incl. 21% btw € 6.152

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product wordt door ons geheel in eigen beheer geproduceerd. Je kunt kiezen voor nog dikkere staanders, andere deuren verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden je aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. Of kom langs in de showroom waar diverse voorbeelden staan opgebouwd. Ook verkrijgbaar in Douglas.

Specificaties

 • Afmeting dakmaat breedte:
  600 cm
 • Afmeting dakmaat diepte:
  275 cm
 • Afmeting paalmaat breedte:
  600 cm
 • Afmeting paalmaat diepte:
  250 cm
 • Dakoversteek:
  25 cm
 • Nokhoogte:
  247 cm
 • Houtsoort:
  skandinavisch_vuren
 • Dakvorm:
  plat_dak
 • Dakbedekking:
  epdm
 • Geïmpregneerd:
  standaard
 • Doorloophoogte:
  210
 • Dakplanken:
  18 mm met groef en messing

Levertijd

6-8 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen