Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Overkapping 550 x 300 met berging 200 x 300 | Vuren hoge-druk geïmpregneerd

Vrijstaande Veranda met Berging in vele maten verkrijgbaar!

Ook in Douglas

Vanaf € 3.510,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Omschrijving

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product wordt door ons geheel in eigen beheer geproduceerd. Je kunt kiezen voor nog dikkere staanders, andere deuren verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden je aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. Ook verkrijgbaar in Douglas.


Optielijst:

Afmeting550 x 300 - Vuren geschaafd & Geïmpregneerd€ 3.510
Berging200 x 300 - (10m1) - Blokhutprofiel 28mm€ 1.150
 Onbehandelde Vuren enkele deur, ISO-glas 3P-sluiting - Type D5€ 525
Wanden350 cm - Blokhutprofiel 28mm€ 402,50
Afwerking/DetailsStrak BoeideelStandaard
 Rechte daktrimStandaard
 HWA-PVCStandaard
 Extra staander€ 75
 Staanders 120 x 120 mmStandaard
 Verankering6x Antraciet betonpoer de luxe€ 227,70
 6x Turbobeton 25kg€ 59,70
 17x Betonband antraciet 10 x 20 x 100 cm€ 153
   
Totaal incl. 21% btw € 6.102,90

 

Het getoonde model op de foto is uitgevoerd met 28 mm blokhutprofiel. Bij dit systeem worden er sleuven in de palen gefreesd waar de wanddelen in schuiven. Dit bouwt relatief snel op..

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product wordt door ons geheel in eigen beheer geproduceerd. Je kunt kiezen voor nog dikkere staanders, andere deuren verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden je aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. Of kom langs in de showroom waar diverse voorbeelden staan opgebouwd. Ook verkrijgbaar in Douglas.

Specificaties

 • Afmeting dakmaat breedte:
  575 cm
 • Afmeting dakmaat diepte:
  325 cm
 • Afmeting paalmaat breedte:
  550 cm
 • Afmeting paalmaat diepte:
  300 cm
 • Dakoversteek:
  25 cm
 • Nokhoogte:
  247 cm
 • Houtsoort:
  skandinavisch_vuren
 • Dakvorm:
  plat_dak
 • Dakbedekking:
  epdm
 • Geïmpregneerd:
  standaard
 • Doorloophoogte:
  210
 • Dakplanken:
  18 mm met groef en messing

Levertijd

6-8 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen