Modern tuinhuis plat dak 300 x 200 met Schuifdeur en Luifel 200 cm

Dit moderne tuinhuis met plat dak uit de serie Moderne Berging is helemaal zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende deuren/ramen en u kiest zelf de afmeting van de luifel. De hoeken zijn glad en strak en er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en kwaliteit.. Het bouwsysteem van deze moderne tuinhuisjes met plat dak zijn complete wanden op een stevig regelwerk die al helemaal prefab worden aangeleverd. Dat bouwt niet alleen ... Lees meer »

Dit moderne tuinhuis met plat dak uit de serie Moderne Berging is helemaal zelf samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende deuren/ramen en u kiest zelf de afmeting van de luifel. De hoeken zijn glad en strak en er is veel aandacht besteed aan de vormgeving en kwaliteit..

Het bouwsysteem van deze moderne tuinhuisjes met plat dak zijn complete wanden op een stevig regelwerk die al helemaal prefab worden aangeleverd. Dat bouwt niet alleen sneller, het is nog supersterk ook. Ondanks de wanddikte van 18 of 22 mm zijn de wanden vaak sterker dan menig blokhut van 28 of zelfs 44 mm. Misschien lijkt dit product iets duurder dan de discounterprijzen maar je koopt wel een compleet tuinhuis: goten, onderrand, transport, goede dakbedekking (geen dakleer) en 6 mm gelaagd melkglas is standaard! 

Het getoonde model op de afbeelding is 300 x 200 cm met luifel 200 cm. Wilt u meer meten over deze moderne tuinhuisjes dan kun u hier de brochure/prijslijst downloaden. Zijn er dan nog vragen bel ons dan op of kom langs in de showroom.

 

 

 

Lees minder
Modern tuinhuis plat dak 300 x 200 met Schuifdeur en Luifel 200 cm ()
Modern tuinhuis plat dak 300 x 200 met Schuifdeur en Luifel 200 cm ()
Modern tuinhuis plat dak 300 x 200 met Schuifdeur en Luifel 200 cm
Modern tuinhuis plat dak 300 x 200 met Schuifdeur en Luifel 200 cm

Modern tuinhuis plat dak 300 x 200 met Schuifdeur en Luifel 200 cm

Degelijk en Compleet met luifel aan de voorzijde!

Varianten

Accessoires
Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Afmeting fundatiemaat: 300 x 200 cm
Afmeting dakmaat: 350 x 450 cm
Hoogte: 210 cm
Nokhoogte: 234 cm
Wanddikte: 18 mm
Houtsoort: skandinavisch_vuren
Wandsysteem: complete wanden
Dakvorm: plat_dak
Dakbedekking: damwandprofielplaat
Luifel/overkapping: 200 cm
Afmetingen staanders: 12 x 12 cm
Deur: schuifdeur
Raam:

Raadpleeg de brochure!

Beglazing: melkglas 6 mm
Vloer: optie
Geimpregneerd: optie
Type impregnatie: Hogedruk geimpregneerd
Onderrandprofiel: standaard
Maatwerk mogelijk: 1
Maatwerk mogelijk: 1
Dakplanken: 18 mm met groef en messing
Boeiblank: ja

Omschrijving

Levertijd

ca 8 weken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Download de brochure

 ()

Modern 300 x 200 + luifel 200