Moderne Berging met Plat Dak en Schuifdeur, 300 x 300 met luifel 400 cm

Dit tuinhuis uit de serie Moderne Berging is helemaal zelf in te delen. Je kunt kiezen uit dubbele deuren, schuifdeuren, enkele deuren en je bepaalt zelf de afmeting van de luifel. De hoeken zijn glad en strak en er is veel aandacht besteed aan de vormgeving. De verhoudingen kloppen, zelf een details als een deurkruk (RVS) is over nagedacht. De beglazing is 6 mm gelaagd melkglas, daardoor zie je geen condensstrepen zoals bij goedkoop matglas H... Lees meer »

Dit tuinhuis uit de serie Moderne Berging is helemaal zelf in te delen. Je kunt kiezen uit dubbele deuren, schuifdeuren, enkele deuren en je bepaalt zelf de afmeting van de luifel. De hoeken zijn glad en strak en er is veel aandacht besteed aan de vormgeving. De verhoudingen kloppen, zelf een details als een deurkruk (RVS) is over nagedacht. De beglazing is 6 mm gelaagd melkglas, daardoor zie je geen condensstrepen zoals bij goedkoop matglas

Het bouwsysteem zijn complete wanden op een stevig regelwerk die al helemaal prefab worden aangeleverd. Dat bouwt niet alleen sneller, het is nog supersterk ook. Ondanks de wanddikte van 18 of 22 mm zijn de wanden vaak sterker dan menig blokhut van 28 of zelfs 44 mm.

Het getoonde model op de afbeelding is 300 x 300 cm met luifel 400 cm. De wand onder de luifel is dubbelzijdig betimmerd. Op het voorbeeld ligt EPDM dakbedekking met een dubbelwandig dak. Wil je meer meten dan kun je het beste de brochure downloaden. Zijn er dan nog vragen bel ons dan op of kom langs in de showroom

 

 

 

Lees minder
Moderne Berging met Plat Dak en Schuifdeur, 300 x 300 met luifel 400 cm ()
Moderne Berging met Plat Dak en Schuifdeur, 300 x 300 met luifel 400 cm ()
Moderne Berging met Plat Dak en Schuifdeur, 300 x 300 met luifel 400 cm
Moderne Berging met Plat Dak en Schuifdeur, 300 x 300 met luifel 400 cm

Moderne Berging met Plat Dak en Schuifdeur, 300 x 300 met luifel 400 cm

Strak design, royale schuifdeur. 300 x 300 met luifel 400 cm

Varianten

Kies uw accessoires:

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Afmeting fundatiemaat: 300 x 300 cm
Afmeting dakmaat: 350 x 750 cm
Hoogte: 210 cm
Nokhoogte: 234 cm
Wanddikte: 18 mm
Houtsoort: skandinavisch_vuren
Wandsysteem: complete wanden
Dakvorm: plat_dak
Dakbedekking: epdm
Luifel/overkapping: 400 cm
Afmetingen staanders: 12 x 12 cm
Deur: schuifdeur
Raam:

standaard met enkele deur + raam. Optie schuifdeur of dubbele deur. Raadpleeg de brochure!

Beglazing: melkglas 6 mm
Vloer: optie
Geimpregneerd: optie
Type impregnatie: Hogedruk geimpregneerd
Onderrandprofiel: standaard
Maatwerk mogelijk: 1
Maatwerk mogelijk: 1
Doorloophoogte: 190 cm
Dakplanken: 16 mm met groef en messing
Boeiblank: ja

Omschrijving

Levertijd

ca 8 week

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

 ()

Modern 300 x 300 + Luifel 400