8.000 m² voorraad 8.000 m² voorraad
T: <a href="tel:0184-612218">0184-612218</a> | 8:00-12:15 & 13:15-14:45 T: 0184-612218 | 8:00-12:15 & 13:15-14:45
Voorraad: 2-10 werkdagen levertijd Voorraad: 2-10 werkdagen levertijd
 
Bezig met laden... Bezig met laden...

Interflex | De complete 50ers | 50mm blokhutten (0 producten)

Deze serie 50 mm blokhutten zijn snel leverbaar in maar liefst 30 standaard afmetingen. De deuren en ramen (draaikiep)zijn degelijk uitgevoerd met dubbel glas. Grote voordeel: ook geïmpregneerd leverbaar en zelfs compleet gecoated in kleur!

Bezig met laden... Bezig met laden...

 De Interflex 50 mm serie wordt standaard geleverd met:

  • 1 dubbele deur met dubbel glas
  • 1 enkel draaikiepraam in de voorgevel
  • 1 dubbel draaikiepraam in de zijgevel
  • wanden 50 mm dik met groef en messing
  • ook in spiegelbeeld op te bouwen
  • basis zonder dakbedekking, naar keuze los bij te bestellen: shingles, dakpanplaat (Onduvilla of metaal)
  • basis blank, optie geimpregneerd of gecoated in kleur naar keuze

Een voorbeeldmodel van deze serie staat opgebouwd in onze showroom. Bij dit product zijn veel extra mogelijkheden: luiken voor de ramen, onderranden van hardhout of geimpregneerd, houten vloeren, vloerisolatie, dakisolatie, extra ramen en deuren en bovendien compleet coaten in 10 verschillende kleuren. Gezien de vele mogelijkheden raden we aan dit product in de showroom aan te schaffen of bel even voor meer info en advies. Mailen mag ook maar wij vinden dat niet altijd handig: in 5 minuten bellen kun je meer informatie geven dan in 5 uur mailen.

He dompelimpregneren is een gemiddelde meerprijs van 15%, wij raden dat sowieso aan omdat je dan in alle verbindingen behandeld bent tegen schimmels, insecten en blauwvorming.

Wil je in kleur gecoated dan wordt het hout gespoten met Remmers Aidol Induline, een topmerk wat goed dampdoorlatend is!  Dat scheelt een hoop tijd! Je kunt dan kiezen uit 3 afwerkniveaus:

grondlaag 1 x gespoten. De wanden worden dan aan de buitenzijde 1 x gegrond, de deuren en ramen binnen en buiten. Voorbehandelen tijdens montage hoeft niet meer, Je moet dit wel binnen 1 -2 maanden voorzien van een afwerklaag. Het gronden kost  +_ 20% meer dan de blanke basis

coating exterieur: de buitenzijde van de wanden worden 2x gespoten in kleur naar keuze. Deuren en ramen binnen en buiten. De binnenzijde is blank. Dit geeft een bescherming van 2-3 jaar. Als je daar na montage nog 1 laag extra aanbrengt wordt de bescherming verlengt naar4-5 jaar. De meerprijs is gemiddeld 30% ofwel naar gelang de afmeting € 750,-- tot € 1.500,--. Dit lijkt veel geld maar wij vinden het beslist niet duur: als je alleen al de verf moet kopen dan besteed je daar al gauw € 400,-- tot € 700,-- aan! . Aanrader dus!

coating exterieur compleet, de buitenzijde en binnenzijde van de wanden worden 2x gespoten in kleur naar keuze. Deuren en ramen binnen en buiten. Ook het het dakhout aan 1 zijde ! Dit geeft een bescherming van 2-3 jaar. Als je daar na montage nog 1 laag extra aanbrengt wordt de bescherming verlengt naar4-5 jaar. De meerprijs is gemiddeld 40% ofwel naar gelang de afmeting € 1.000,-- tot € 2.000--.  Beslist z'n prijs waard maar als je voor een donkere kleur buiten kiest wordt de blokhut binnen ook in die kleur. Dus eigenlijk alleen aantrekkelijk bij lichte kleuren. 

 

Let op: levertijd gecoated is doorgaans 8-10 weken, bestel dus op tijd. Bel even voor de afwijkende betalingscondities.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen