Garage Rydell

Deze 58mm  Garage Rydell is een stijlvolle garage om uw auto droog of uit de zon te parkeren. Bij deze Garage zit standaard dakleer, ook de bevestigingsmaterialen zijn standaard inbegrepen. Standaard incl. shingles De Deuren en Ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen.

Deze 58mm Garage Rydell is een stijlvolle garage om uw auto droog of uit de zon te parkeren. Bij deze Garage zit standaard dakleer, ook de bevestigingsmaterialen zijn standaard inbegrepen. Standaard incl. shingles

De Deuren en Ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen.

Lees minder
Garage Rydell ()
Garage Rydell ()
Garage Rydell
Garage Rydell

Garage Rydell

58mm Garage met 118cm Garagedeuren. 470 x570

Varianten

Kies uw accessoires:
Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Impregnatie

Impregnatie ()

Dompel-Impregneren verlengt de levensduur van de blokhut, omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere hout-aantastende processen. Na aflevering is de blokhut direct geschikt voor het opbouwen. Naar verloop van tijd zal uw blokhut gaan verweren. De levertijd voor impregnatie van uw blokhut is ongeveer +6 weken.

Groen
€ 795,00
Bruin
€ 795,00
Grijs
€ 795,00

Shingles

Shingles ()

Dakshingles i.p.v. dakleer, kwalitatief beter & een mooiere uitstraling.

Zwart
€ 168,00
Rood
€ 168,00
Blauw
€ 168,00
Bruin
€ 168,00
Groen
€ 168,00

Set Hardhouten Fundatiebalken

Set Hardhouten Fundatiebalken ()

Een blokhut moet geplaatst worden op een stabiele ondergrond. Het is aan te raden om gebruik te maken fundatiebalken. Deze fundatiebalken dienen als wering tegen regen- en grondwater en worden onder de onderste wandlaag van de blokhut geschoven. Het wandhout van de blokhut wordt zo beschermd tegen vocht en schimmel wat voorkomt uit regen- en grondwater en de levensduur wordt verlengd. Fundatiebalken zijn dus ten zeerste aanbevolen.

Basis
€ 210,00

Specificaties

Afmeting fundatiemaat: 450 x 550 cm
Afmeting dakmaat: 470 x 570 cm
Hoogte: 195 cm
Nokhoogte: 275 cm
Wanddikte: 58 mm
Houtsoort: skandinavisch_vuren
Wandsysteem: stapelbouw
Dakvorm: zadeldak
Dakbedekking: dakshingles
Deur: enkele_deur
Afmeting deur: 184 x 70 cm
Raam:

1 (te openen)

Beglazing: enkel glas
Vloer: geen
Geimpregneerd: optie
Type impregnatie: Geimpregneerd dompelmethode
Onderrandprofiel: optie
Maatwerk mogelijk: 1
Maatwerk mogelijk: 1
Extra informatie: Garagedeuren: B236 x H195
Doorloophoogte: 184 cm
Dakplanken: 16 mm met groef en messing
Boeiblank: ja

Omschrijving

Deze 58mm Garage Rydell is een stijlvolle garage om uw auto droog of uit de zon te parkeren. Bij deze Garage zit standaard shingles , ook de bevestigingsmaterialen zijn standaard inbegrepen. Voor een kleine meerprijs zitten er shingles i.p.v. dakleer in dit pakket, deze hebben een betere kwaliteit en langere levensduur. Ook zien ze er fraaier uit dan dakleer. 

De Deuren en Ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen.

Levertijd

2 tot 3 weken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Set Hardhouten Fundatiebalken ()

Garage Rydell