Douglas Excellent Tuinhuis Melbourne 300 x 300 cm zonder Luifel

Dit Douglas Excellent tuinhuis is verkrijgbeer in twee verschillende varianten. Deze variant, genaamd de Melbourne, heeft een enkele deur met melkglas waar de andere variant, de Adelaide, een dubbele deur heeft. Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met luifels van 2, 3, 4 of 5 meter in de breedte. Dit tuinhuis wordt aangeboden met duplo verlijmde staanders van 140 x 140 mm. Door de verlijming van deze staanders werken, scheuren en krimpen deze z... Lees meer »

Dit Douglas Excellent tuinhuis is verkrijgbeer in twee verschillende varianten. Deze variant, genaamd de Melbourne, heeft een enkele deur met melkglas waar de andere variant, de Adelaide, een dubbele deur heeft. Beide tuinhuizen zijn verkrijgbaar met luifels van 2, 3, 4 of 5 meter in de breedte.

Dit tuinhuis wordt aangeboden met duplo verlijmde staanders van 140 x 140 mm. Door de verlijming van deze staanders werken, scheuren en krimpen deze zo min mogelijk. De gordingen (dakbalken) zijn 45 x 120 mm en de boeidelen (dakrand) zijn planken met de afmeting 28 x 195 mm. De wanden van dit model zijn gemaakt van een dubbel rhombusprofiel van 28 x 135 mm, dit profiel geeft het model de sfeer, look and feel welke het zo uniek maakt. Het dak van dit tuinhuis is afgewerkt met een EPDM rubberfolie inclusief sfeervolle en strakke aluminium daktrim. De dakdoorvoeren en uitlopen zijn inbegrepen.

Indien u kiest voor een luifel, kunt u van tevoren aangeven of u deze wilt hebben aan de linkerzijde of aan de rechterzijde van uw Douglas tuinhuis.

Lees minder
Douglas Excellent Tuinhuis Melbourne 300 x 300 cm zonder Luifel ()
Douglas Excellent Tuinhuis Melbourne 300 x 300 cm zonder Luifel

Douglas Excellent Tuinhuis Melbourne 300 x 300 cm zonder Luifel

Hillhout Tuinhuis Excellent 300 x 300 zonder luifel.

Varianten

Accessoires
Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Afmeting fundatiemaat: 306,5 x 306,5 cm
Nokhoogte: 245 cm
Wanddikte: 28 mm
Houtsoort: douglas
Wandsysteem: stapelbouw
Dakvorm: plat_dak
Dakbedekking: epdm
Afmetingen staanders: 14 x 14 cm
Deur: enkele_deur
Afmeting deur: 101 x 218 cm
Raam:

1 stuks

Beglazing: melkglas 6 mm
Vloer: optie
Geimpregneerd: optie
Type impregnatie: Hogedruk geimpregneerd
Onderrandprofiel: standaard
Maatwerk mogelijk: 1
Maatwerk mogelijk: 1
Doorloophoogte: 200 cm
Dakplanken: 18 mm met groef en messing
Boeiblank: ja

Omschrijving

Dit is het model zonder luifel

Levertijd

2 tot 3 weken.

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Kubus Domino 350 x 300 ()

Kubus Domino 350 x 300

Strak en modern met schuifdeur!

€ 3.480,00 348000
Kubus Ceder 300 x 300 ()

Kubus Ceder 300 x 300

Exclusief design in duurzaam cederhout!

€ 4.159,00 415900
 ()

Tuinhuis Melbourne 300 x 300 cm