Douglas Overkapping met Plat Dak 900 x 300 cm | met terugvallende berging

prachtige Overkapping | Maatwerk | In vele maten leverbaar | met of zonder terugvallende berging | met blokhutprofielplanken of juist met zweeds rabat of verticale bekleding |  Stel samen | Vraag uw offerte aan

Vanaf € 3.575,00

Varianten

Prijs ( Inclusief BTW )

Accessoires

Verankering (prijs per stuk)
x
€ 7,00
x
€ 8,00
x
€ 9,95
x
€ 37,95
x
€ 39,85
Kies uw boeideel:
x
x
Kies uw aluminium daktrim:
x
x
€ 144,00
Welke zijde(n) mag uw dak uitsteken?:
x
x
x
Kies de dikte van uw palen:
x
x
€ 120,00
Kies uw Regenpijp / HWA:
x
x
€ 60,00
Totaalprijs
Ervaring sinds 1931 Ervaring sinds 1931
 

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Verankering

Voor het vastzetten van uw constructie met de grond. Adviseren wij H-ankers of poeren te gebruiken om zo ook het aanzicht van uw constructie niet te breken. Om uw poer netjes te stellen in de grond, is het verstandig om één zak turbobeton per poer te gebruiken om deze te stellen. Voor een H-anker adviseren wij 2 zakken turbobeton.

Onder de wanden adviseren we een betonband te gebruiken om deze ter verhogen ten opzichte van het straatniveau. Zo voorkomt u dat de wanden gaan "zweven" boven de grond.

Verankering (prijs per stuk)
Betonband antraciet | 10 x 20 x 100 cm
€ 7,00
HPL Blokje (bescherming, geen verankering)
€ 8,00
Turbobeton 25kg | Los
€ 9,95
Betonpoer antraciet | Incl. stelplaat
€ 37,95
H-anker | Incl. 4 Houtdraadbouten | Incl. 2 zakken turbobeton
€ 39,85

Boeideel

Voor onze eigen productielijn van overkappingen met platte daken. Heeft u zonder meerprijs keuze uit twee verschillende types boeidelen. Er is de verdikte variant welke een wat klassiekere uitstraling heeft en daarnaast is er ook een strakke variant welke een twee op elkaar gestapelde planken bevat. Meestal wordt in combinatie met de verdikking, ook gekozen voor een kraaltrim in plaats van een normale rechte trim. Variëren is natuurlijk mogelijk! Beide onderdelen zijn standaard onbehandeld/blank uitgevoerd (in het geval van Douglas) of hoge-druk geïmpregneerd groen (in het geval van Vuren).

Kies uw boeideel:
Strak
Verdikt

Aluminium Daktrim (900 x 300)

Voor onze eigen productielijn van overkappingen met platte daken. Heeft u zonder meerprijs standaard al een aluminium daktrim (recht) om uw EPDM mee vast te klemmen. Hier zitten natuurlijk alle bevestigingsmaterialen al bij in de zin van koppelstukjes, schroefjes met neopreen ring en de nodige kit.

Tegen meerprijs kunt u eventueel ook kiezen voor een kraaltrim. Zeker bij een verdikt boeideel is dit absoluut mooi geeft het een klassieke en robuuste uitstraling. De keuze is aan u!

Kies uw aluminium daktrim:
Recht (Standaard)
Kraal (Meerprijs)
€ 144,00

Dakoverstek

In onze constructies zijn de overstekken aan te passen per zijde. De achterzijde heeft echter nooit een overstek. U kunt via dit menu eenvoudig aanvinken waar u wel een overstek wilt. Dit heeft geen meer- of minderprijs.

Welke zijde(n) mag uw dak uitsteken?:
Linkerzijde (25 cm)
Rechterzijde (25 cm)
Voorzijde (25 cm)

Paaldikte

U kunt er voor kiezen om de palen in twee verschillende diktes uit te laten voeren. Standaard is dit 120 x 120 mm, tegen een meerprijs van €15 per paal incl. btw kunt u de palen verdikken naar 140 x 140 mm voor een extra robuuste en stevige uitstraling.

Kies de dikte van uw palen:
120 x 120 mm (Standaard)
140 x 140 mm (Meerprijs)
€ 120,00

Regenpijp / HWA

Voor het dak kunt u kiezen voor een standaard PVC afvoerbuis of een variant van Zink. De PVC is standaard inbegrepen en heeft vanzelfsprekend geen meerprijs. Heeft u aan het huis of in de buurt van uw overkapping ook zink, is het natuurlijk mooier om deze bij uw overkapping ook in Zink uit te voeren. Let op: dit is echt zink, geen verzinkt!

Deze Regenpijpen / HWA zijn standaard inclusief bevestigingsmaterialen en één 90 graden bocht.

Kies uw Regenpijp / HWA:
PVC Afvoerbuis | Diameter: 70mm (Standaard)
Zinken Afvoerbuis | Diameter: 80mm (Meerprijs)
€ 60,00

Omschrijving


Douglas overkapping met plat dak in de afmeting 900 x 300 paalmaat.

Deze Douglas overkapping is gemaakt van geschaafd en onbehandeld Douglashout. Dit is niet te vergelijken met het fijnbezaagde-ruwe, verse Douglas wat veel meer werkt, krimpt en scheurt. De dakbedekking in kwestie is een EPDM dakbedekking welke een levensverwachting heeft van circa 30 jaar. Meer informatie over EPDM dakbedekking? Klik dan hier

De staanders in deze Douglas overkapping zijn 140 x 140 mm in dikte, dit oogt erg robuust, landelijk en stoer. De staanders zijn eventueel ook te verkrijgen in 120 x 120 mm. Deze staanders zijn ook gelamineerd en verlijmd, wat voor Douglashout een enorm voordeel heeft: de kans op scheuren, werken en krimpen van het hout is op deze manier namelijk minimaal door het ontbreken van natuurlijke houtspanning in de staander.

Optielijst:

Afmeting900 x 300 - Douglas geschaafd onbehandeld€3.575;
Berging300 x 200 - (10m1) - Blokhutprofiel geschaafd Douglas 28mm€850;
 Douglas Enkele deur met melkglas 91 x 201 cm - Type 4€675;
Wanden600 cm - Blokhutprofiel geschaafd Douglas 28mm€510;
Afwerking/DetailsStrak BoeideelStandaard
 Rechte daktrimStandaard
 2x Extra Staander€150;
 Staanders (10) 140 x 140 mm i.p.v. 120 x 120 mm€150;
   
Totaal incl. btw €5.910;

Let op: dit is een prijsvoorbeeld. Dit product kan in tot 50 cm op maat gemaakt worden!

U kunt kiezen voor verschillende soorten wandbekleding, andere afmetingen. Betaalbaar maatwerk dus. We raden u aan de pdf-brochure te downloaden. Heb je daarna nog vragen neem dan contact met ons op om de mogelijkheden toe te lichten. 

Tip: om geld en levertijd te besparen kunt u er ook voor kiezen om dit bouwpakket als houtpakket te laten leveren. U dient dan alles zelf op maat te zagen, maar de levertijd is ten allen tijde minder dan twee werkweken!

Specificaties

 • Afmeting dakmaat breedte:
  900 cm
 • Afmeting dakmaat diepte:
  300 cm
 • Afmeting paalmaat breedte:
  899 cm
 • Afmeting paalmaat diepte:
  299 cm
 • Nokhoogte:
  247 cm
 • Houtsoort:
  douglas
 • Dakvorm:
  plat_dak
 • Dakbedekking:
  epdm
 • Geïmpregneerd:
  niet_mogelijk
 • Doorloophoogte:
  210
 • Dakplanken:
  18 mm met groef en messing

Levertijd

6-8 Werkweken

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen
Deze producten worden vanaf € 2.000,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

Afhalen 
Wanneer u de bestelling af wilt halen, kunt u uit het winkelwagentje-menu in stap 3 aangeven of u de bestelling komt afhalen of dat deze bezorgd moet worden.

PDF brochure

Download de brochure
Niet alle gegevens zijn juist ingevuld. Controleer de gegevens en probeer het opnieuw.
Er is een fout opgetreden, probeer het later opnieuw
Uw bericht is verzonden
Contact opnemen
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Dit veld is niet juist ingevuld
Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen