Blokhut Lynn 427 x 427 | Inclusief geïmpregneerde onderregels!

Deze 45mm  achthoek -blokhut is de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem, of een perfecte plek om te werken of te knutselen. Deze blokhut is gemaakt van hoge kwaliteit Zweeds geselecteerd Vurenhout dat wordt verwerkt in de zogenaamde stapelbouw en is zeer eenvoudig te plaatsen door een duidelijke montagebeschrijving. Deze blokhut wordt onbehandeld geleverd, maar kan als accessoire ook voorgeïmpregneerd of grondlaag gespoten worden. De hoeken... Lees meer »

Deze 45mm achthoek -blokhut is de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem, of een perfecte plek om te werken of te knutselen. Deze blokhut is gemaakt van hoge kwaliteit Zweeds geselecteerd Vurenhout dat wordt verwerkt in de zogenaamde stapelbouw en is zeer eenvoudig te plaatsen door een duidelijke montagebeschrijving. Deze blokhut wordt onbehandeld geleverd, maar kan als accessoire ook voorgeïmpregneerd of grondlaag gespoten worden. De hoeken van dit model zijn voorzien van unieke wind- en waterdichte hoekverbindingen. Snel leverbaar. Standaard met dakbedekking, enkel glas en bevestigingsmaterialen. De ramen(4) zijn standaard inbegrepen.

Lees minder
Blokhut Lynn 427 x 427 | Inclusief geïmpregneerde onderregels! ()
Blokhut Lynn 427 x 427 | Inclusief geïmpregneerde onderregels! ()
Blokhut Lynn 427 x 427 | Inclusief geïmpregneerde onderregels!
Blokhut Lynn 427 x 427 | Inclusief geïmpregneerde onderregels!

Blokhut Lynn 427 x 427 | Inclusief geïmpregneerde onderregels!

45mm Inclusief geïmpregneerde onderregels!

Varianten

Kies uw accessoires:Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Impregnatie

Impregnatie ()

Dompel-Impregneren verlengt de levensduur van de blokhut, omdat dit het hout beschermt tegen schimmels en andere hout-aantastende processen. Na aflevering is de blokhut direct geschikt voor het opbouwen. Naar verloop van tijd zal uw blokhut gaan verweren. De levertijd voor impregnatie van uw blokhut is ongeveer +6 weken.

Groen
€ 550,00
Bruin
€ 550,00
Grijs
€ 550,00

Afdekkap

Afdekkap ()

Voor een fraaie en waterdichte afwerking van de nok.

Basis
€ 39,00

Set Hardhouten Fundatiebalken

Set Hardhouten Fundatiebalken ()

Een blokhut moet geplaatst worden op een stabiele ondergrond. Het is aan te raden om gebruik te maken fundatiebalken. Deze fundatiebalken dienen als wering tegen regen- en grondwater en worden onder de onderste wandlaag van de blokhut geschoven. Het wandhout van de blokhut wordt zo beschermd tegen vocht en schimmel wat voorkomt uit regen- en grondwater en de levensduur wordt verlengd. Fundatiebalken zijn dus ten zeerste aanbevolen.

Basis
€ 180,00

Houten Vloer 18mm

Houten Vloer 18mm ()

Een houten vloer van 18mm voor in uw tuinhuis

Basis
€ 363,65

Ventilatierooster set

Ventilatierooster set ()

Dit Set(2) ventilatieroosters is een handige manier om de ventilatie in en uit uw tuinhuis te bevorderen. Inclusief Bevestigingsmaterialen

Rechthoekig
€ 15,00

Stormverankeringset Metaal

Stormverankeringset Metaal ()

Met dit metalen Stormverankeringset zorgt u voor dat extra stukje stevigheid( en zekerheid) bij harde stormwinden.

Set van 4 stuks, inclusief bouten.

Basis
€ 24,95

Specificaties

Afmeting fundatiemaat: 427 x 427 cm
Afmeting dakmaat: 427 x 427 cm
Hoogte: 200 cm
Nokhoogte: 315 cm
Wanddikte: 45 mm
Houtsoort: skandinavisch_vuren
Wandsysteem: stapelbouw
Dakvorm: piramidedak
Dakbedekking: dakshingles
Deur: dubbele_deur
Afmeting deur: 190 x 150 cm
Raam:

2 (te openen)

rn

2 (vast)

Beglazing: enkel glas
Vloer: optie
Geimpregneerd: optie
Type impregnatie: Geimpregneerd dompelmethode
Onderrandprofiel: optie
Maatwerk mogelijk: 1
Maatwerk mogelijk: 1
Doorloophoogte: 190 cm
Dakplanken: 16 mm met groef en messing
Boeiblank: ja

Omschrijving

Deze 45mm achthoek -blokhut heeft veel lichtinval en daarom ideaal als tuinhuis . Deze blokhut is gemaakt van hoge Scandinavisch Vurenhout dat wordt verwerkt in de zogenaamde stapelbouw . Deze blokhut wordt onbehandeld geleverd, maar kan als accessoire ook voorgeïmpregneerd of grondlaag gespoten worden. Snel leverbaar. Standaard met dakbedekking, enkel glas en bevestigingsmaterialen. De ramen(4) zijn standaard inbegrepen. Een montageinstructie wordt meegeleverd. Let op: de dakdelen worden dienen tijdens montage volgens zaagschema op lengte en schuinte gezaagd te worden met een elektrische cirkelzaag.

Levertijd

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Dagmar 350 x 350 ()

Dagmar 350 x 350

Inclusief geïmpregneerde onderregels!

€ 1.815,00 181500
Sigrid 440 x 300 ()

Sigrid 440 x 300

28mm Inclusief geïmpregneerde onderregels!

€ 2.135,00 213500
Nora 363 x 312 ()

Nora 363 x 312

34mm Inclusief geïmpregneerde onderregels!

€ 2.100,00 210000
Stormverankeringset Metaal ()

Lynn 427 x 427