Engels Kastanjehekwerk op Rol (460 cm), 90 cm hoog

Deze Engelse uitvoering van het kastanjehekwerk is zeer flexibel en milieu vriendelijk. Vanwege deze eigenschappen en de robuuste uitstraling wordt het kastanjehouten tuinhek vaak gebruikt als natuurlijke afscheiding bij bossen, duinen, parken en weilanden. De latten van dit Engelse kastanje hek zijn aan elkaar gespannen met ijzerdraden. Houtsoort: Midden Europees Kastanjehout Wij adviseren u dit kastanjehekwerk te gebruiken in combinatie me... Lees meer »

Deze Engelse uitvoering van het kastanjehekwerk is zeer flexibel en milieu vriendelijk. Vanwege deze eigenschappen en de robuuste uitstraling wordt het kastanjehouten tuinhek vaak gebruikt als natuurlijke afscheiding bij bossen, duinen, parken en weilanden.

De latten van dit Engelse kastanje hek zijn aan elkaar gespannen met ijzerdraden.

Houtsoort: Midden Europees Kastanjehout

Wij adviseren u dit kastanjehekwerk te gebruiken in combinatie met deze palen. Voor de juiste lengte advisren we u de montagebeschrijving aan te houden.

TIP: Download het pdf-bestand voor de montagebeschrijving van kastanjehekwerk voor een eenvoudige uitleg!

Meer informatie? Bel 0184-612218 of !

Lees minder
Engels Kastanjehekwerk op Rol (460 cm), 90 cm hoog ()
Engels Kastanjehekwerk op Rol (460 cm), 90 cm hoog ()
Engels Kastanjehekwerk op Rol (460 cm), 90 cm hoog
Engels Kastanjehekwerk op Rol (460 cm), 90 cm hoog

Engels Kastanjehekwerk op Rol (460 cm), 90 cm hoog

Engels Kastanjehekwerk, lengte 460 cm.

Varianten

H90 x L460, latafstand 5.0 cm, 2 draads (TD 8.71090)
€ 49,95

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Kastanjehout

Omschrijving

Levertijd

10 werkdagen

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Download de brochure

 ()

Kastanjehek 90 cm