Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru ()
Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru ()
Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru
Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru

Hardhouten Schutting 90 x 180 Cumaru

Goedkope hardhouten schutting 90 x 180

De houtsoort waarin deze schuttingen gemaakt zijn, is Cumaru. Deze houtsoort wordt als één van de hardste en duurzaamste hardhoutsoorten gezien na Ipé, De duurzaamheidsfactor van deze houtsoort is 1+, wat betekent dat dit tuinscherm een lange horizon heeft van 25 tot misschien wel 30 jaar.

Ook is dit scherm omringd door een kader van 45 x 45mm met pen en gat verbinding. De lamellen zijn 10 x 90 mm.

U heeft per schutting 4 L-Beslagen nodig, daarnaast is het te adviseren om deze schuttingen tussen hardhouten palen te bevestigen.

 

LET OP: SLECHTS 1 STUKS!

Voor deskundig advies of vragen. Bel ons of vul het contactformulier in.

Varianten

Per Stuk
€ 99,00 € 45,00

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen ()

Bij het ophangen van de schutting kunt u gebruik maken van verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Dit is afhankelijk van het soort palen wat u kiest:

  • Wanneer u kiest voor betonpalen wordt geadviseerd om uni-beslagsets te gebruiken in verband met de al voorgeboorde gaten in de betonpalen. Per Betonpaal heeft u 1 Uni-beslagset nodig!
  • Wanneer u kiest voor (hard)houten palen wordt geadviseerd om L-beslagen met vaste schroef te gebruiken. Per scherm heeft u 4 L-beslagen nodig. Schroeven voor het bevestigen van het L-beslag aan de schutting kunt u hier vinden.
Verzinkt Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 2,10
RVS Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 3,00
Verzinkt L-beslag (excl. schroefjes)
€ 0,49
RVS L-beslag (excl. schroefjes)
€ 0,99

Specificaties

Model: Recht

Houtsoort: Hardhout Cumaru

Afmeting Schutting: 90 x 180 cm

Afmeting hout: 10 x 90

Geschroefd: Ja

Omschrijving

Levertijd

Zolang de voorraad strekt

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Cumaru 90 x 180 ()

Cumaru 90 x 180

Afbouwscherm. OP=OP

€ 30,00 9900
Bevestigingsmaterialen voor schuttingen ()

Cumaru 90 x 180