Goedkope Hardhouten Schutting Cumaru 120 x 180 met Toog ()
Goedkope Hardhouten Schutting Cumaru 120 x 180 met Toog ()
Goedkope Hardhouten Schutting Cumaru 120 x 180 met Toog
Goedkope Hardhouten Schutting Cumaru 120 x 180 met Toog

Goedkope Hardhouten Schutting Cumaru 120 x 180 met Toog

Echt een superkoopje: schitterende hardhouten schermen van 120 x 180 in de schitterende hardhout soort Cumaru. Nog mooier en beter dan het bekende bangkirai. Kader 45 x 45 met pen en gat, lamellen 10 x 90 mm.

Normaal € 99,-- nu voor slechts € 49,--....let op beperkte voorraad, weg = weg

Let op: recht model is uitverkocht. Nog 3 schermen toog beschikbaar (1/7/2017)

Per scherm heeft u ter bevestiging ongeveer 4 of 6 L-beslagen nodig, om deze aan de palen te monteren.

Tip: bestel ook de hardhouten palen. Dan heeft u alles in 1x compleet! 

Voor deskundig advies, bel/mail ons!

 

Varianten

Toogschutting Cumaru
€ 99,00 € 49,00

Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen

Bevestigingsmaterialen voor schuttingen ()

Bij het ophangen van de schutting kunt u gebruik maken van verschillende soorten bevestigingsmaterialen. Dit is afhankelijk van het soort palen wat u kiest:

  • Wanneer u kiest voor betonpalen wordt geadviseerd om uni-beslagsets te gebruiken in verband met de al voorgeboorde gaten in de betonpalen. Per Betonpaal heeft u 1 Uni-beslagset nodig!
  • Wanneer u kiest voor (hard)houten palen wordt geadviseerd om L-beslagen met vaste schroef te gebruiken. Per scherm heeft u 4 L-beslagen nodig. Schroeven voor het bevestigen van het L-beslag aan de schutting kunt u hier vinden.
Verzinkt Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 2,10
RVS Uni-beslag (incl. schroefjes)
€ 3,00
Verzinkt L-beslag (excl. schroefjes)
€ 0,49
RVS L-beslag (excl. schroefjes)
€ 0,99

RVS L-Beslag

RVS L-Beslag ()

Voor de montage van uw schutting aan de schuttingpaal, Inclusief Pin. U kunt de schroefjes om de schermen aan het l-beslag hier vinden.

Basis
€ 0,99

Verzinkt L-Beslag

Verzinkt L-Beslag ()

Voor de montage van uw schutting aan de schuttingpaal, Inclusief Pin. U kunt de schroefjes om de schermen aan het l-beslag hier vinden.

Basis
€ 0,49

Specificaties

Houtsoort: Cumaru.
Model: Toog

Omschrijving

Levertijd

Zolang de Voorraad strekt. OP=OP

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Verzinkt L-Beslag ()

Cumaru 120 x 180