Hardhouten Tuinhek 90 x 90 Cumaru

Klasse Hardhouten Tuinhek 90 x 90. OP=OP De houtsoort waarin deze schuttingen gemaakt zijn, is Cumaru. Deze houtsoort wordt als één van de hardste en duurzaamste hardhoutsoorten gezien na Ipé, De duurzaamheidsfactor van deze houtsoort is 1+, wat betekent dat dit tuinscherm een lange horizon heeft van 25 tot misschien wel 30 jaar. U heeft per tuinhek 4 L-Beslagen nodig, daarnaast is het te adviseren om deze schuttingen tussen hardhouten palen... Lees meer »

Klasse Hardhouten Tuinhek 90 x 90. OP=OP

De houtsoort waarin deze schuttingen gemaakt zijn, is Cumaru. Deze houtsoort wordt als één van de hardste en duurzaamste hardhoutsoorten gezien na Ipé, De duurzaamheidsfactor van deze houtsoort is 1+, wat betekent dat dit tuinscherm een lange horizon heeft van 25 tot misschien wel 30 jaar.

U heeft per tuinhek 4 L-Beslagen nodig, daarnaast is het te adviseren om deze schuttingen tussen hardhouten palen te bevestigen.

Voor deskundig advies of vragen. Bel ons of vul het contactformulier in.

Lees minder
Hardhouten Tuinhek 90 x 90 Cumaru ()
Hardhouten Tuinhek 90 x 90 Cumaru

Hardhouten Tuinhek 90 x 90 Cumaru

Sierlijk Hardhouten Tuinhek. OP=OP

Varianten

Prijs per Stuk | Bel voor huidige voorraad!
€ 60,00 € 39,00Accessoires

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Model: Recht

Houtsoort: Hardhout Cumaru

Afmeting Hek: 90 x 90 cm

Geschroefd: Ja

Omschrijving

Levertijd

Zolang de voorraad strekt

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

Bangkirai Olie ()

Bangkirai Olie

Olie voor behandeling vlonderplanken

€ 12,50 1500
 ()

Cumaru 90 x 90