Steigerhout 27 x 190 mm | aktie | vuren gedroogd onbehandeld

Steigerhout online kopen? Nieuwe vuren gedroogde planken 27 x 190. Het voordeel van gedroogd steigerhout is dat het veel minder werkt, trekt en scheurt. Het hout is fijnbezaagd en uitstekend geschikt om te beitsen Niet gedroogd steigerhout is inderdaad een stuk goedkoper maar krimpt erg veel. Bovendien heb je met gedroogd steigerhout veel minder last van blauw/schimmelvorming. Prijs € 2,00 /m1 lengtes 400 en 500 cm Tip: bestel gelijk een v... Lees meer »

Steigerhout online kopen?

Nieuwe vuren gedroogde planken 27 x 190. Het voordeel van gedroogd steigerhout is dat het veel minder werkt, trekt en scheurt. Het hout is fijnbezaagd en uitstekend geschikt om te beitsen

Niet gedroogd steigerhout is inderdaad een stuk goedkoper maar krimpt erg veel. Bovendien heb je met gedroogd steigerhout veel minder last van blauw/schimmelvorming.

Prijs € 2,00 /m1

lengtes 400 en 500 cm

Tip: bestel gelijk een volle eenheid! Bij afname 96 stuks = €1,50 m1 | Dus 25% korting!

Lees minder
Steigerhout 27 x 190 mm | aktie | vuren gedroogd onbehandeld ()
Steigerhout 27 x 190 mm | aktie | vuren gedroogd onbehandeld

Steigerhout 27 x 190 mm | aktie | vuren gedroogd onbehandeld

Supervoordelig! | Bundels -25% | Alleen afhalen.

Strekkende Meterprijs
€ 2,80 € 2,00
Indien u kiest voor het bestellen van een x aantal eenheden strekkende meter wordt dit geleverd in een willekeurige lengte naar beschikbaarheid en voorraad.

Varianten

400 cm
€ 8,00
Vol pak 400 cm | 96 stuks (-25%)
€ 0,00 € 576,00
500 cm
€ 10,00
Vol pak 500 cm | 96 stuks (-25%)
€ 0,00 € 720,00

Kies uw accessoires:

Raadpleeg de brochure voor accessoires. Indien het bestelmenu accessoires toont kunt u deze eenvoudig bij bestellen.

Specificaties

Dikte : 27 mm
Breedte: 190 mm
Houtsoort: vuren
Behandeling: Geen

Omschrijving

Levertijd

Uit voorraad

Afhalen/bezorgen

Bezorgen van  blokhutten, tuinhuisjes en prieëlen

Deze producten worden vanaf € 1.500,-- gratis bezorgd in NL en Vlaanderen BE. Om uw optimale service te kunnen bieden voeren we het transport meestal zelf uit. Wij leveren uitsluitend wegkant gelost.

Indien de vrachtwagen is uitgerust met kraan of kooiaap lossen wij  altijd aan de verharde weg. We maken ook gebruik van kleinere bestelwagens. In deze gevallen wordt er met de hand gelost. Het kan zijn dat de chauffeur u vraagt een handje te helpen bij het lossen van grotere elementen. U wordt altijd enkele dagen vooraf geïnformeerd op welke dag er geleverd gaat worden. Wij proberen daarbij altijd zo nauwkeurig mogelijks een tijdsindicatie te geven hoe laat u de bestelling kunt verwachten. Door files en onverwachte omstandigheden kan dit altijd afwijken. Normaal belt de chauffeur een half uur voor aankomst.

Voor onze transporttarieven zie tabel 
 

Voor de producten die uit voorraad leverbaar zijn moet u rekenen op een levertijd van 7-10 werkdagen zodat we het transport efficiënt kunnen uitvoeren.

Uitzondering: Biohort artikelen
Alle Biohort producten worden altijd gratis thuisbezorgd. Indien er bij uw bestelling bezorgkosten berekend worden, zullen deze op de factuur worden gecrediteerd.

Let op, indien u ook andere producten bestelt die niet in het Biohort assortiment vallen, kan het zijn dat u alsnog bezorgkosten moet betalen.

 

Afhalen en gratis aanhangerservice

Wanneer u de bestelling af wilt halen dan kan dat iedere dag volgens onze openingstijden. U kunt bij ons gratis een aanhanger lenen (B of BE rijbewijs). Wanneer u van deze optie gebruik wilt maken dan graag even bellen zodat we een aanhanger voor u kunnen reserveren.

Bel of mail altijd vooraf of de gewenste artikelen op voorraad zijn!

PDF brochure

Er is van dit artikel geen PDF brochure beschikbaar.

HK lasur grijstinten ()

HK lasur grijstinten

HK lasur 2,5 L. moderne kleuren

€ 47,50 4750
Platkopschroef Torx 5-6 mm RVS ()

Platkopschroef Torx 5-6 mm RVS

Doos van 100 sterke RVS platkopschroeven 40,50,60&70 mm

€ 12,00 1200
 ()

Steigerhout 27 x 190 mm